Sneakpeak på huset

Inne lite hastigt och säger hej till dig.

Jag min lilla bakisråtta fick lägga mig för att ta en powernap efter maten. Orkar fasen inte hålla mig vaken och alert. Uppackningen fortsätter och det i alla fall framåt.

Tänkte att jag skulle ju bjuda på några bilder här hemifrån. Som du säkert förstår så är det fortfarande en heeeel deeeeel kvar att göra så det blir lite sneakpeaks bara.

20140316-152245.jpg

20140316-152251.jpg

Lite av hallen där man precis kommer in. Har lite svårt och bestämma mig för om det ska stå en byrå där eller inte. Det är praktiskt och bra men tar bort lite yta. Well, får se…

20140316-152447.jpg

En bild ut ifrån ett av köksfönstrena.

20140316-152524.jpg

20140316-152531.jpg

20140316-152539.jpg

I morse premiärbadade Milo. Han var lyyyyrisk över det stora badkaret men svimmade nästan när vi satt igång jacuzzin. Den var lite för läskig så det fick bli bubbelfri badning. Badrummet är gigantiskt stort och härligt.

20140316-152722.jpg

Matplatsen färdig. Vet faktiskt inte om jag vill ha gardiner? Fönstrena är så himla fina och jag vill inte gömma dom känns det som. Hmmm, jag får se.

20140316-153115.jpg

Kolla? Galet va, det bara växer hela tiden! Lilla jag på plats 37 liksom. Så stort för mig. Tack alla ni och fortsätt gärna och kommentera. Jag läser dom alla. Det är så härligt med fart i kommentarsfältet och gör att bloggandet blir så mycket roligare. Tack också för att ni öppnar upp er med alla rädslor ni går och bär på….tillsammans kan vi hämta kraft av varann. ❤️

Nu ska jag fortsätta här. Ikväll bjuder jag på ännu mer bilder….

1
Subscribe
Notify of
guest

31 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tessan
Tessan
10 years ago

Meeen vad fint
Bor ni i samma stad som innan?
Kram

Lillemor
10 years ago

Men vilket underbart badrum! Halleluja liksom!
Härligt med trädgård igen 🙂

Lillemor
10 years ago

Men vilket underbart badrum! Halleluja liksom!
Härligt med trädgård igen 🙂

Helen
Helen
10 years ago

Vilka fina bilder! Och vad mysigt hus! Härlig ”Bullerby”-känsla tycker jag.

Helen
Helen
10 years ago

Vilka fina bilder! Och vad mysigt hus! Härlig ”Bullerby”-känsla tycker jag.

Anna
Anna
10 years ago

Är så glad för jag har hittat din blogg, den bjuder verkligen på allt 🙂
Kram! ❤

Anna
Anna
10 years ago

Är så glad för jag har hittat din blogg, den bjuder verkligen på allt 🙂
Kram! ❤

Nina
Nina
10 years ago

Så mysigt hus! Gör att jag längtar ut till vårt smultronställe… Snart så är det dags

Nina
Nina
10 years ago

Så mysigt hus! Gör att jag längtar ut till vårt smultronställe… Snart så är det dags

sofia208
10 years ago

Det ser ju helt fantastiskt ut, vilket hus!!! Skönt när badrummet är nyrenoverat och fräscht också! 🙂

sofia208
10 years ago

Det ser ju helt fantastiskt ut, vilket hus!!! Skönt när badrummet är nyrenoverat och fräscht också! 🙂

mrsnatten
10 years ago

Åhhhh vad fiiint!!!
Jag läser din blogg och blir så inspirerad av dina inlägg. Det är så bra blandning smink, inredning, mat, dina promenader din humor (muttski) och dom djuphet. Tack Niiinis kram Nettan i Väsrerås försökte lägga en bild i kommentaren här men det går inte. Så jag lägger den i kommentarer på FB på detta blogg inlägg 😉

mrsnatten
10 years ago

Åhhhh vad fiiint!!!
Jag läser din blogg och blir så inspirerad av dina inlägg. Det är så bra blandning smink, inredning, mat, dina promenader din humor (muttski) och dom djuphet. Tack Niiinis kram Nettan i Väsrerås försökte lägga en bild i kommentaren här men det går inte. Så jag lägger den i kommentarer på FB på detta blogg inlägg 😉

Deseree
Deseree
10 years ago

Hej,jag är en ganska ny läsare och gillar din blogg jätte mkt! Du fick mig att shoppa snygga kläder från Fanny Michel och det blir nog fler beställningar 😉 jag känner igen mig i mkt i det du skriver om hypokondri som jag haft lite släng av också men som blivit bättre ju äldre jag blivit, men så intressant att läsa det du skriver om det! Jätte fint hus ni verkar ha flyttat till/ kram

Deseree
Deseree
10 years ago

Hej,jag är en ganska ny läsare och gillar din blogg jätte mkt! Du fick mig att shoppa snygga kläder från Fanny Michel och det blir nog fler beställningar 😉 jag känner igen mig i mkt i det du skriver om hypokondri som jag haft lite släng av också men som blivit bättre ju äldre jag blivit, men så intressant att läsa det du skriver om det! Jätte fint hus ni verkar ha flyttat till/ kram

Busmimmsan
Busmimmsan
10 years ago

Hej, tänkte skicka iväg ett litet tips gällande gardiner. Även jag har fina fönster så jag har dragit ut gardinstången över hela väggen och har vitt mjukt böljande tyg över hela väggen men endast fram till fönstret. Det ger en mjuk känsla till rummet och ramar in det vackra fönstren istället för tar bort en del av dem. (har vanliga längder med linnestruktur i, upphängning är öljetter)
Önskar er en fin kväll

Busmimmsan
Busmimmsan
10 years ago

Hej, tänkte skicka iväg ett litet tips gällande gardiner. Även jag har fina fönster så jag har dragit ut gardinstången över hela väggen och har vitt mjukt böljande tyg över hela väggen men endast fram till fönstret. Det ger en mjuk känsla till rummet och ramar in det vackra fönstren istället för tar bort en del av dem. (har vanliga längder med linnestruktur i, upphängning är öljetter)
Önskar er en fin kväll

Frida
Frida
10 years ago

Aahh meeen så fint!! Och badrummet, wow!!
Alltså jag är så glad för din/er skull med huset även om jag inte känner dig hihi.
Tack för att du delar med dig av så mkt av ditt liv. Du inspirerar! <3 kramar

Frida
Frida
10 years ago

Aahh meeen så fint!! Och badrummet, wow!!
Alltså jag är så glad för din/er skull med huset även om jag inte känner dig hihi.
Tack för att du delar med dig av så mkt av ditt liv. Du inspirerar! <3 kramar

cathrine
10 years ago

Wow vilket härligt badrum!! Ser jättefint ut och jag ser fram emot fler bilder ★★★ Kram

cathrine
10 years ago

Wow vilket härligt badrum!! Ser jättefint ut och jag ser fram emot fler bilder ★★★ Kram

Kim
Kim
10 years ago

Åh vad fint! Har ni fått hyra huset eller har ni köpt? 🙂 Vill tacka för tipset om Fanny Michel, älskar mina sugarbabes brallor & rosa topp med fågel på ryggen som kom i brevlådan häromdagen! ❤️

Niiinis
Reply to  Kim
10 years ago

Vi hyr huset. Jag vet, i love Fanny Michel. Idag kommer en tävling upp så håll utkik. ❤️

Kim
Kim
10 years ago

Åh vad fint! Har ni fått hyra huset eller har ni köpt? 🙂 Vill tacka för tipset om Fanny Michel, älskar mina sugarbabes brallor & rosa topp med fågel på ryggen som kom i brevlådan häromdagen! ❤️

Niiinis
Reply to  Kim
10 years ago

Vi hyr huset. Jag vet, i love Fanny Michel. Idag kommer en tävling upp så håll utkik. ❤️

hellen
hellen
10 years ago

Hej fina du! Jag har mått massa dåligt i mitt liv…snubblade över bok vid ett tillfälle. En kvinna som heter Byron katie…googla gärna på henne..hon har en metod där man enkelt ifrågasätter jobbiga tankar. Detta har totalt förändrat mitt liv!! Tack för den bästa bloggen <3

hellen
hellen
10 years ago

Hej fina du! Jag har mått massa dåligt i mitt liv…snubblade över bok vid ett tillfälle. En kvinna som heter Byron katie…googla gärna på henne..hon har en metod där man enkelt ifrågasätter jobbiga tankar. Detta har totalt förändrat mitt liv!! Tack för den bästa bloggen <3

Lina
Lina
10 years ago

Sååå himla fint!! Hyr ni detta eller har ni köpt det? 🙂

Lina
Lina
10 years ago

Sååå himla fint!! Hyr ni detta eller har ni köpt det? 🙂

Åsa
10 years ago

Det ser så fint ut! Jag väntar med spänning på fler bilder… Lampan i köket – så otroligt fin!! 🙂

Åsa
10 years ago

Det ser så fint ut! Jag väntar med spänning på fler bilder… Lampan i köket – så otroligt fin!! 🙂

Nästa inlägg

För första gången på länge så lever jag….

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x