Vinter igen!

Oj vad jag somnade ifrån allt igår.

Jag var heeeelt borta igår kväll. Susade i öronen, huvudet värkte och ögonen i kors av trötthet och jag vågade tänka att jag bara var trött. 😉

Halv sju nattade jag Milo OCH mig själv. Förbi av trötthet somnade jag sen som en stock. Tony var i lägenheten och plockade ihop lite av det sista. Jag har ingen aning om något då jag typ däckade. Efter några uppvak inatt så vaknade jag av att det ljusnat klockan halv 6 i morse. 11 timmars sömn både för mig och Milo. Välbehövligt! Dock så är Milo lite hängig idag igen, vill inte han ska få tillbaka sin öroninflammation bara så jag har avbokat lite möten och så får vi vara hemma och kurera lite. Tror att det varit lite mycket för honom också. Idag kommer pubbeungarna och ska installera sig i sina rum. Thedde har ett rum i ett av uthusen så han kommer få öva på att bo hemifrån kan man säga. 🙂

20140317-071300.jpg

Känns lite sådär att vakna till detta. 🙁 Men det är ju såhär det är i mars. Det är ju faktiskt en vintermånad så det är inte konstigt alls ju. Får hoppas att det försvinner snabbt bara!

20140317-071504.jpg

Vår katt trivs som fisken. Måste säga att vår katt är helt otrolig. Han finner sig liksom bara. Han har aldrig krånglat med lådan eller mat när vi flyttat. Han pep 3 ggr i lördags när vi körde hit honom men sen var han som hemma igen. Gissa om han var lycklig för att få gå ut igen? 😀 Svansen stor som en boaorm men ut skulle han. Nu har fått halsband också.

Nu ska jag upp och fixa frulle. Här inne kommer du bli bjuden på en ny härlig tävling, lite erbjudanden också sen kommer du också få se mer bilder ifrån huset. Vi hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
10 years ago

Hej Nina. Ser mysigt ut. Har en fråga ang katten. Ni bodde i hus innan och sen i lägenhet (och nu hus igen). Hur fixad katten att flytta fr Hus till lägenhet? Vart han plötsligt innekatt eller kunde han gå ut i när ni bodde i lägenheten? Funderar på att flytta fr hus till just lgh men är svinorolig för katten. Han är ju ”född” där och har kattlucka och sköter sig helt själv. Ska man be dem nya köparna att ta hand om han eller kan man bara flytta? (han kommer dock inte kunna att gå ut om vi flyttar)……

Tack för en suverän blogg – DU kan!!

Niiinis
Reply to  Sofia
10 years ago

Gissa om jag kan allt om det här. 🙂 Jag läste massor om detta när vi flyttade till lägenhet.

Katter är ett flockdjur så dom vill bo med sin flock i första hand. Alltså inte bli lämnade hos främmande människor. Hellre med sin familj.

Katter är till viss mån anpassningsbara. Är dom dessutom kastrerade så har dom ingen jaktsug what so ever. Vår katt anpassade sig till livet som innekatt väldigt smidigt. Han fick gå ut på balkong och loftgången och nöjde sig fint med det.

Man märker tydligt om en katt inte trivs. Dom slutar äta, kissar omkring sig och blir apatiska eller stressade. Få får man ta ett nytt beslut på vad som är bäst för kissen.

Ta det lugnt bara. Allt löser sig.

Kram

Sofia F
Sofia F
Reply to  Niiinis
10 years ago

Tack underbara Nina för svar. Vår katt är kastrerad men kommer titt som tätt in med en liten levande varelse (senast i förrigår kl 04.45 – då hade man lust att ha ihjäl han typ) Han är ute stora delar av dygnet under sommar-halvåret. Det är därför jag oroar mig för han…. Får se hur vi gör.
tack ännu en gång.

Niiinis
10 years ago

Gissa om jag kan allt om det här. 🙂 Jag läste massor om detta när vi flyttade till lägenhet.

Katter är ett flockdjur så dom vill bo med sin flock i första hand. Alltså inte bli lämnade hos främmande människor. Hellre med sin familj.

Katter är till viss mån anpassningsbara. Är dom dessutom kastrerade så har dom ingen jaktsug what so ever. Vår katt anpassade sig till livet som innekatt väldigt smidigt. Han fick gå ut på balkong och loftgången och nöjde sig fint med det.

Man märker tydligt om en katt inte trivs. Dom slutar äta, kissar omkring sig och blir apatiska eller stressade. Få får man ta ett nytt beslut på vad som är bäst för kissen.

Ta det lugnt bara. Allt löser sig.

Kram

Sofia F
Sofia F
Reply to  Niiinis
10 years ago

Tack underbara Nina för svar. Vår katt är kastrerad men kommer titt som tätt in med en liten levande varelse (senast i förrigår kl 04.45 – då hade man lust att ha ihjäl han typ) Han är ute stora delar av dygnet under sommar-halvåret. Det är därför jag oroar mig för han…. Får se hur vi gör.
tack ännu en gång.

al68
al68
10 years ago

Hej, lyssnade på dig i morse när jag cyklade till jobbet, det gick lite lättare då när man har nått kul i öronen när man cyklar i rak motvind, tog dubbelt så lång tid att cykla idag. Måste bara skriva att du är för go, en sån härlig och mysig tjej <3

al68
al68
10 years ago

Hej, lyssnade på dig i morse när jag cyklade till jobbet, det gick lite lättare då när man har nått kul i öronen när man cyklar i rak motvind, tog dubbelt så lång tid att cykla idag. Måste bara skriva att du är för go, en sån härlig och mysig tjej <3

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Hej Nina, här är jag borta i fjällen en vecka utan tillgång till internet och när man då kommer hem till vardagen igen och ska uppdatera sig på vad man har missat så har ni flyttat till hus!!! Vilket fint och mysigt hus ni har fått tag i, där kommer ni ju att urtrivas, GRATTIS!
Längtar så till helgen i maj. 🙂 Ska försöka få lyssnat på ert nya podcast avsnitt under dagen. Ska även försöka få mig uppdaterad på vad som har hänt här på bloggen.
Må så gott och ha en bra dag!! Kram Louise

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Hej Nina, här är jag borta i fjällen en vecka utan tillgång till internet och när man då kommer hem till vardagen igen och ska uppdatera sig på vad man har missat så har ni flyttat till hus!!! Vilket fint och mysigt hus ni har fått tag i, där kommer ni ju att urtrivas, GRATTIS!
Längtar så till helgen i maj. 🙂 Ska försöka få lyssnat på ert nya podcast avsnitt under dagen. Ska även försöka få mig uppdaterad på vad som har hänt här på bloggen.
Må så gott och ha en bra dag!! Kram Louise

Nästa inlägg

Sneakpeak på huset

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x