Pust & stånk!

Eftermiddagen är här igen….

….imorgon är det student i vår stad och förberedelser pågår överallt. Vi ska på stora barnens kusins student imorgon så jag ska ut i vimlet och handla studentpresent. Vet ju inte med vädret ännu men det lutar ju åt tråkväder. Typiskt i så fall, men är man student så skiter man fulla fan i det och kör järnet ändå ju. Det gjorde man ju. Skrek för full hals och så var man full flera gånger samma dag. Herregud, jag var så krullig efter min permanent så jag höll inte på att få på mig studentmössan. Sen stassade man omkring i vit klänning och vita pumps som till slut var allt annat än vita. Härliga tider. Superhärliga tider….

20140604-155526-57326241.jpg

En som redan börjat snacka student är den här, galet att jag snart har en son som ska ta studenten? Nästa år smäller det. 🙂 Idag small det på annat vis. Halkkörning! Jag skjutsade dit honom och satt och väntade tills det skulle börja.

20140604-160034-57634363.jpg

Snart har han skägg i hela ansiktet och flyttar hemifrån. Herreminjee, håll i och njut av era barn så länge de är små. När de växer upp sedan går det alldeles för fort och man står kvar och undrar vad sjutton som hände egentligen? Det sägs att man kommer njuta även av det längre fram men jag har bara väldans svårt att få in det just nu.

Vad mycket det är som händer just nu. I alla fall för mig. Jag har tre barn som endera ska på bal, ska på skolresa, halkkörning, har avslutningsfest, körlektioner, ska ha kläder till diverse sommarfester och avslutningar. Piuuuh….min kalender är det dyrbaraste jag har just nu för att komma ihåg allt och för att allt ska roddas med. Idag har jag troligen lånat en kostym till Elliots bal. Onödigt köp med tanke på att han kommer ha växt ur den i nästa vecka liksom. Herregud, vad är det som händer? Jeans han hade för en månad sen är för korta nu!! Äter han anabola steroider eller växer dom såhär?

Voine voine! Ikväll kommer i alla fall bloppisen ut! Ska hinna med och laga mat här innan vi ska åka och hämta lite utemöbler på landet…. Hörs! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag är SVAMPBOB FYRKANT!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x