Jag är SVAMPBOB FYRKANT!

Fick en fråga hur jag ser ut i kroppen?

Jag har ju inte pratat så mycket om just vad jag väger. Dels för att jag tycker att det kvittar då man ändå ska jämföra sig med sig själv, sen är egentligen vikten oväsentlig så länge man trivs i sina kläder. Jag har vågen nu som en riktlinje och motivatör, inget annat. Jag har inte sagt att jag måste väga si eller så för att bli nöjd. Jag har sagt att jag vill ha 36 i storlek men 38 funkar också. Typ så…. Men om jag ska förklara hur jag ser ut…. Jag brukar alltid säga att jag ser ut som svampbob fyrkant!

20140604-095919-35959753.jpg

Jag har en stor robust överkropp till ett par riktigt smala ben ungefär från halva låret och ner. 🙂 Ingen midja typ… Breda finska axlar och ordentliga överarmar. 😉 Självklart är det snyggaste jag vet ett par grova lår, en stor rund fin rumpa till en snygg smal midja med trind överkropp. Haha, precis tvärtemot såklart! Vad är det där? Varför är alltid sånt man själv inte har snyggt?

20140604-100416-36256246.jpg

Min mage är degig och slapp. Den putar ur när man ser mig från sidan. Jag gick upp 40 pannor med Milo och hade en mage som var helt galet läskigt stor, jag har aldrig blivit mig själv efter den graviditeten. Jag skulle verkligen behöva göra en ”tummytuck” men jag är för rädd för det. Jag vill också testa att träna mycket ett tag för att se om den kan återhämta sig alls, gör den inte det kanske jag får se vad framtiden har i sitt sköte?

20140604-100624-36384026.jpg

Jag har sånt där härligt ryggfläsk som BH:n skär in i lite snyggt. Aldrig kul med en tajt tröja men numera orkar jag inte bry mig så mycket om det. Det är som det är. Jag är inte 20 längre men jag skulle mer än gärna bli lite fastare, hårdare och mer vältränad.

Ja men så ungefär ser jag ut…. Svampbob fyrkant! 41 år, slapp, använd, o-fast men med stora visioner om att en vacker dag bli stark i kroppen. Mer vältränad. Orka mer. Vara gladare. Inte gå sönder. Allmänt bara vara stark och trygg i min egen kropp. Det vill jag!

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marlene
10 years ago

Du är ju jättefin!
Jag avskyr mina handtag på ryggen och har lovat mej själv att om de är kvar när jag är på målvikt och bröstförminskningen är gjord, då blir det en fettsugning av ryggen! De ska bort!

Marlene
10 years ago

Du är ju jättefin!
Jag avskyr mina handtag på ryggen och har lovat mej själv att om de är kvar när jag är på målvikt och bröstförminskningen är gjord, då blir det en fettsugning av ryggen! De ska bort!

Havrefras
Havrefras
10 years ago

Du e asafin som du är! <3 När du ändå drog upp ämnet – tummytuck. Been there and done that. Hade en liten glipa mellan mina magmuskler (3-4 cm) men utanpå en stor skrynklig ICA-påse som förstörde min vardag (bar twins och fick också en sjukt stor mage). Så efter 7 år, när ekonomin gav tillåtelse, togs den bort – och skulle lätt göra om det tusen ggr om det krävdes! Tuttarna hänger, men de kan jag rulla upp i en BH (bär 75E), så dom stör mig inte, och kommer inte operera dem. Förespråkar inte skönhetsoperationer, men när man vill återställa till sitt "ursprungliga skick" så tycker jag man ska, om man kan och skulle må bättre utav det.
Har aldrig tränat förut i mitt liv, men när jag op:ade magen, blev jag sugen på att trimma upp hela kroppen, och började träna två ggr i veckan. Har nu gått ner tio kilo och har ju SKITsnygga lårmuckler, haha! Det gör så mycket på hela kroppen ju av att träna! Snyggare armar, mer spänst, trimmad – ja SNYGG! 😉

Havrefras
Havrefras
10 years ago

Du e asafin som du är! <3 När du ändå drog upp ämnet – tummytuck. Been there and done that. Hade en liten glipa mellan mina magmuskler (3-4 cm) men utanpå en stor skrynklig ICA-påse som förstörde min vardag (bar twins och fick också en sjukt stor mage). Så efter 7 år, när ekonomin gav tillåtelse, togs den bort – och skulle lätt göra om det tusen ggr om det krävdes! Tuttarna hänger, men de kan jag rulla upp i en BH (bär 75E), så dom stör mig inte, och kommer inte operera dem. Förespråkar inte skönhetsoperationer, men när man vill återställa till sitt "ursprungliga skick" så tycker jag man ska, om man kan och skulle må bättre utav det.
Har aldrig tränat förut i mitt liv, men när jag op:ade magen, blev jag sugen på att trimma upp hela kroppen, och började träna två ggr i veckan. Har nu gått ner tio kilo och har ju SKITsnygga lårmuckler, haha! Det gör så mycket på hela kroppen ju av att träna! Snyggare armar, mer spänst, trimmad – ja SNYGG! 😉

Sofia
Sofia
10 years ago

Nina, har du blivit kollat över vad Olga Rönnberg har att erbjuda? Jag ska ge hennes bok en chans när min bebbe är ute. Träning för nyblivna mammor. Kanske kan passa?

Sofia
Sofia
10 years ago

Nina, har du blivit kollat över vad Olga Rönnberg har att erbjuda? Jag ska ge hennes bok en chans när min bebbe är ute. Träning för nyblivna mammor. Kanske kan passa?

Anna
Anna
10 years ago

Hej Nina! I mina ögon har du den perfekta kroppen! Du behöver inte ändra på någonting!

Anna
Anna
10 years ago

Hej Nina! I mina ögon har du den perfekta kroppen! Du behöver inte ändra på någonting!

ulrica
10 years ago

Träna på det lilla pluttiga fläsk du har på magen du ;o).
En ”tummytuck” är inget jag rekommenderar.. som jag sa till dig när vi sågs så fan i helvete vad jag har haft ont :(.. nu efter 9 veckor kan jag nästan röra mig obehindrat, men sträcka ut mig 100% går inte ännu.
Om en vecka ska jag på nästa återbesök och förhoppningsvis få ett OK i rumpan så jag kan få börja jogga och styrketräna igen, så jag också kämpar lite med det slappa som är kvar.

Stor KRAM, tänker ofta på er just nu <3

ulrica
10 years ago

Träna på det lilla pluttiga fläsk du har på magen du ;o).
En ”tummytuck” är inget jag rekommenderar.. som jag sa till dig när vi sågs så fan i helvete vad jag har haft ont :(.. nu efter 9 veckor kan jag nästan röra mig obehindrat, men sträcka ut mig 100% går inte ännu.
Om en vecka ska jag på nästa återbesök och förhoppningsvis få ett OK i rumpan så jag kan få börja jogga och styrketräna igen, så jag också kämpar lite med det slappa som är kvar.

Stor KRAM, tänker ofta på er just nu <3

Nästa inlägg

Rise & Shine!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x