Både tiden och jag springer iväg….

Men hallååååå!

Var tog tiden vägen igen? Dagen är slut och jag sitter här svettig och jävlig med rinnande ögon. Har varit ute på intervallträning. Jag behövde rensa skallen lite så gissa om det var skönt?! Dock så är det kasst när jag inte hinner med bloggen som jag tänkt…. Ska ta en dusch och sen sätta mig i lugn och ro och göra veckomatsedeln. Ni är nämligen många som går efter den så då bara måste jag ju fixa!

20140609-200055-72055349.jpg

20140609-200054-72054063.jpg

Kolla in den här finisen då? Det var nämligen dags för niornas bal ikväll. Han var så fin skruttungen så man nästan fick en tår i ögat. Det är högt och lågt med tonårsungar kan jag meddela, herreminjee! Idag har det blivit gråt 2 ggr…. Körkortsprov och bal. Jag värnar om mina stora barn privata liv så jag berättar ju inte så mycket men ibland önskar jag att jag kunde. Gaaaaaah, man kan ju bli både gråhårig och fullkomligt galen med tonårsungar. Ni som har eller har haft såna vet säkert vad jag pratar om!? 😉

20140609-200245-72165519.jpg

20140609-200245-72165142.jpg

Jag har varit ute och kört intervaller med blodsmak i munnen! Helvetes vad jobbigt det var alltså…..det var längesen jag körde slut på mig själv såhär kan jag säga. Jag laddade hem en intervall app. Den måste du testa om du vill köra intervaller. Jag körde 1 minuts löpning, 2 minuters vila i 21 minuter sammanlagt. Då promenerar jag när jag vilar.

20140609-200457-72297768.jpg

Såhär ser appen ut. Kostade 7 spänn och du kan programmera den exakt så som du vill köra dina intervaller. Du kan också välja musik. Jag tyckte den var skitbra. Den kommer jag få mycket användning av. Väl hemma körde jag squats, enbens squats och mage. Stolt och glad över mig själv. Att jag orkar och jobbar på som jag gör, det känns härligt att jag är igång såhär faktiskt. Jag längtar efter en stark kropp. Att gå omkring med ständig träningsvärk är också så härligt för då vet jag att kroppen håller på att laga sig själv och bli starkare. Ständig är den ju för att man är så ovan. Snart kommer jag dock att kunna göra ganska så mycket utan att få träningsvärk. Bara 1 vecka och 5 dagar kvar till midsommarafton. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenni
Jenni
10 years ago

Fina killar….solglasögon är ett hett tips i ”jobbiga” situationer

V
V
10 years ago

Oj, oj … Tonårsungar kan verkligen driva en vansinnig ibland, antingen frågar man för lite (du verkar inte bry dig) eller så frågar man för mycket (åh, vad du ska bry dig i allt!) eller så frågar man fel (varför ska du veta det? Varför frågar du det?) … Inte är det lätt, känns som om man balanserar på en tunn lina ibland och allt man gör blir fel … Men så mitt i allt kommer ungen och kramar om en och säger ”du är världens bästa mamma” eller ”tack för att du alltid lyssnar” <3 och då glömmer man ju dom där ggr när man varit arg/ledsen så klart 🙂

Men det är skönt att höra att det är likadant för de flesta föräldrar för lika lite som det finns perfekta barn finns det perfekta föräldrar 😉

Vi är ju bara människor och gör så gott vi kan <3

Nästa inlägg

Han klara´t!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x