Han klara´t!

WIEEEEEEE!!!!

Äntligen lite flyt i livet! Äntligen går det bra för någon i familjen…. äntligen! Han klarade sitt teoriprov idag. Jag körde honom dit och satt och väntade (läs: jobbade i bilen) medan han skrev sitt prov. Skönt att jag hade något annat att koncentrera mig på, annars hade jag nog blivit knäpp tror jag. När han väl ringde sen så kastade jag nästans datorn i taket.

”Hur gick det????” hasplade jag ur mig.
”Skitdåligt, det var jättesvårt” svarade han.

Jag packade i grejerna i dataväskan och åkte bort mot körskolan. Han såg så ledsen ut när han hoppade i bilen. Han kastade pappret i vindrutan och sa att han inte ens var i närheten av att klara det. Han la ansiktet i händerna och var riktigt ledsen. Jag stängde ner min dator och tog pappret och började läsa.

”Man skulle ha 52 rätt” sa han med låg ton.

Jag läste i pappret men hittade inte totalen. Men plötsligt stod det där. 52 rätt, GODKÄND!

”AAAAAAAAAAAAAHHHHHH, Thedde….du klarade det!!!!!” skreeeeek och grääääät jag medan jag gav han 10.000 kramar. Jag blev så glad ända in i hjärtat för jag vet vilket helsicke det kan bli när man kuggar på ett teoriprov. Då kan det av ren nervositet blii både 2 och 3 gånger kugg. Man får hjärnsläpp och till slut så blir det som en förbannelse. Men nu klarade han det på första gången. Jag är så glad och så stolt. Äntligen något flyt! ♥

Här är jag alldeles nygråten och så lycklig!!! Grattis min fina Thedde! Du var såååå värd att lyckas på första försöket. Du har kämpat massor och pluggat på. Det var din tur att ha lite flyt idag. Nu håller vi tummarna för nästa prov. Ack vad vi håller tummarna!

Vad mamma ska åka taxi med dig sen, du ska få ge tillbaka alla dessa mil jag kört dig genom åren….jag ska ligga i baksätet och dricka bubbel dagarna i ända! 🙂  HAHAHAH! ♥♥♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

GRATTIS Thedde!!!!
Va kul:)
Precis som jag när jag gjorde teorin 52 rätt.
Ha en underbar dag!

Fnulan
Fnulan
9 years ago

Jag förstår preciiiiiiiiiiiiis din känsla! Cornelia klarade sin uppkörning på första försöket och nu i veckan är det teori. man blir så jäkla stolt!

Puss och GRATTIS

Evelina
9 years ago

Grattis!!! Perfekt med egen taxichaufför ju, hela sommaren!!! Bubbel bubbel =) Minns själv känslan av hur UNDERBART det var att klara teoriprovet..

Nästa inlägg

Godmorgon MÅNDAG och limpan på ögat!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x