Godmorgon MÅNDAG och limpan på ögat!

Godmorgon!

AJ min träningsvärk! Kom knappt ner för trapporna. Dock så älskar jag känslan av träningsvärk. Då vet man att man gjort något bra för kroppen…. 🙂 Idag har jag vilodag. Passar bra på en måndag för min del.

20140609-070515-25515130.jpg
Morgonens frukost!

Dagens frukost blev 2 dl mild naturell yoghurt (0,5%), 1 dl special K med en halv banan och massa kanel. Till det dricker jag ett stort glas med bubbelvatten.

20140609-071058-25858712.jpg

Ögat idag….. Ser ut som en liten limpa ligger på mitt ögonlock. Svullet och hemskt. Får se hur det känns idag? Igår rann det verkligen hela dagen och kvällen. Nu känns det mest svullet och igengeggat. Ska inte peta inne i ögat mer som någon skrev. Ögondroppar och minimalt med makeup är det som gäller idag.

Hörrni! Kan inte ni hålla tummarna för min Thedde idag? Han ska skriva upp för körkort nämligen! Jag kör honom till Västerås idag igen då han ska skriva där, gissa om den här morsan kommer tugga på naglarna den där timman jag ska vänta på honom?!? Hualigen!

Idag är det full sprut på bloggen igen, du ska få VECKOMATSEDEL, du ska få SMINKTIPS och sen ska vi prata känslor. Jag är nyfiken hur er självkänsla fungerar, min är nämligen bra för det mesta men så ibland får den sig en riktig törn. Mer om det sedan. Hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
9 years ago

Håller alla tummar för honom! Jag fixade mitt körkort idag

Niiinis
Reply to  Nina
9 years ago

GRATTIS! ♥

Nästa inlägg

Vad rädd jag blev!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x