Hektisk dag!

Hallå i värmen!

Smälter ni bort? Wow vilken värme vi har just nu…. Nu är det sommar på riktigt. ❤️

Hörrni, vilken dag?! Startade redan kl 7 i morse med att spela in ett dubbelavsnitt av vår podcast. Det kommer bli en DEL 1 och en DEL 2 av det 17:de avsnittet. Voi voi…. 😉

Efter att vi poddat färdigt drog vi och tog en fika. Jag var vrålhungrig. Vi satt som två panchisar och kollade på folk. Äääääälskar’t! Skulle kunna sitta sådär dagarna i ända.

20140610-191721-69441545.jpg

20140610-191720-69440572.jpg

Jag tog en helt fantastiskt god latte macchiato och en sån GI-smörgås. Första smörgåsen på länge. Har ju chillat med mackeriet litegrann. 😉

20140610-192135-69695741.jpg

20140610-192134-69694757.jpg

20140610-192133-69693479.jpg

Liten sneakpeak på lite nytt. Först var jag förbi Garderåb här i stan, sen for jag iväg till Erikslund efter jobbet och efter jag hämtat Milo på förskolan. Lite nytt till ungar och skolavslutningar. Lyckades också fixa kläder till helgens 40 årsbaluns, midsommar och en bröllopsfest vi ska på i början av juli. Så skönt att ha allt avklarat. Visar er närmare sen.

Nu ska jag förbereda lite för morgondagen, ska också sätta mig och jobba ett tag. Imorgon är det skolavslutning på Elliots skola, tänk….min mellanunge slutar verkligen nian. Helt galet! Hur har ni det? Har ni det lika hektiskt ni eller? Herreminjee, jag har verkligen fullt upp hela tiden nu. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
isabelle
10 years ago

Tycker verkligen om din blogg och dig!
Jag har en webbutik som säljer handgjorda smycken och skulle älska om du kunde gå in och kolla om du tycker om något.

http://artjewelry.tictail.com

Jag försöker stötta smycketillverkarna i Uruguay!

Kramar!

Isabelle
10 years ago

Tycker verkligen om din blogg!
Jag har en webbutik som säljer handgjorda smycken och skulle älska om du kunde gå in och kolla om du tycker om något.

Jag försöker stötta smycketillverkarna i Uruguay!

Kramar!

Vickis
Vickis
10 years ago

Alltså, dom där skorna!!!!
❤️

Erika GBG
Erika GBG
10 years ago

Hej! Många funderingar dök upp i detta inlägg 🙂
När du äter smörgås efter ett uppehåll, återfår du inte suget efter mer smörgås då och vanan av att äta smörgås? Hoppas du förstår vad jag menar 😉 GUD vilka fina skor!!! Min äldsta flicka går också ut nian nu, det har varit bal, men det är väl det enda just med det… Vi skall inte ha något hemma för den saken, skall ni? Man får väl inte något när man går ur nian, egentligen, det är väl om man vill/har möjlighet (=pengar). Vi brukar fika/middag ute med barnen på skolavslutningen istället! Det tycker vi är trevligt 🙂

Niiinis
Reply to  Erika GBG
10 years ago

Nä, jag fick faktiskt inget mer sug. Jag är tillbaka i mina gamla (nyttiga) spår. 🙂 Det var gott med en macka i alla fall.

Vi ska inte heller fira. Min femtonåring är mer ”vara med sina kompisar” just nu så jag går på avslutningen bara och firar honom så. Den stora festen är ju när dom tar studenten. 🙂

Kram

marie
marie
10 years ago

Hej hopp! Åhh vilka skor! Vart är dom köpta?!

Nästa inlägg

Podcastmorgon!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x