Sjukling och skolavslutning rimmar illa

20140611-084214-31334629.jpg
Sjukling….

….ibland är det ju bara så att allt händer samtidigt. I morse kom Milo upp och grät för han drömt mardrömmar. Jag kände på honom och han var het som en kamin. NEJ! Proppa i Ipren, öppna fönstret och lägga honom bredvid sig så han fick svalna av. Så länge han har lite febernedsättande i sig är allt coolt. Tydligen är det lite hosta och feber som går på föris nu så då haffade ju han det såklart. Kändes bara så konstigt att han plötsligt blev sjuk från ingenstans. Det som är sommarfest på förskolan imorgon och allt. Dessutom skulle han följa med på skolavslutningen med Elliot, nu blir det bara vara hemma och bli frisk igen. 🙁 Så ledsamt. Får hoppas det är något snabbt övergående.

Nej, nu ska jag fixa mig för skolavslutningen. Hörs snart igen! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hektisk dag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x