Morning FRIDAY!

Godmorgon!

Det är Fredag och livet leker, eller? Hoppas att det gör det hos dig. Idag är det Fredag den 13:e. Hur skrockfull är du? Stannar du hemma idag och aktar dig för svarta katter och att gå under långa stegar eller struntar du blankt i det?

Jag är en skrockfull person och kastar nycklar som hamnat på bordet i golvet ögona böj. Jag knackar mig själv i ryggen tre gånger om jag går på en A-brunn och spottar mig tre gånger över axeln om en svart katt går över vägen. Idag är jag hemma och ”vabbar” med vår lilla pojk som fått någon släng av hosta och feber. Hoppas så att det ska släppa idag då Tonys bror har sin 40 årsfest imorgon. Han är inte jättedålig tack och lov.

20140613-074450-27890576.jpg

Idag släpps del 1 av avsnitt 17, det blev visst två delar av det avsnittet…. Vi pratade läääääänge. 🙂 Du hittar vår podcast på Podme eller på iTunes.

Ska gosa lite med Milo här nu, senare ska du få se lite bilder från vår spontankväll igår. Hörs snart igen! ❤️

2
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LenaS
LenaS
10 years ago

Skulle så gärna vilja kunna lyssna på poden men har inte fått till det eftersom jag inte har en iPhone. Trist. Vet att det ska gå att göra online vid datorn, men tyvärr fungerar det inte att göra det på tex jobbet. Hade varit super att kunna ladda ner för att ha med sig ut på löpning eller promenad. Väljer jag idag ”Ladda ner” på podme.se så får jag lyssna på den online och det är inte alltid bra täckning i skogen 🙁
Kommer ni att utöka möjligheterna att kunna lyssna även för icke-iPhonare?

Niiinis
Reply to  LenaS
10 years ago

Hej Lena!

Nu har jag kollat med vår producent. Såhär gör du enligt honom:

I datorn: Högerklicka på Ladda Ner och välj spara som.

I din telefon: håll fingret på ladda ner knappen i ett par sekunder. Då kommer en meny upp där man kan välja att spara.

Lycka till!

Lina
Lina
10 years ago

Jag är precis som du Nina! Idag började dagen dessutom med att jag tappade ett ägg i golvet. Första gången på över 20 år typ. Sen hade vi glömt tagit fram bröd ur frysen så det fanns inte tillräckligt till frukost till alla men det löste sig med flingor o mjölk. Tvekade verkligen om jag skulle våga mig ut med bilen men tog mod till mig och det gick faktiskt bra. Skönt att fredagen den 13e snart är över. Ha en toppen helg o tack för din härliga blogg. Och era poddar är så himla bra. (ligger lite efter bara men ska försöka lyssna ikapp snart.) Kram!

LenaS
LenaS
10 years ago

Tack Nina! Nu så har jag många härliga timmar framför mig ☺

Nästa inlägg

Nytt hår!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x