Storstädning och funderingar kring curling….

Storstädning pågår!

Här är det städning för hela slanten. Snacka om att det är en hel del som ska städad när detta hus ska bli rent. Kände bara att vi snubblade på stenar, katthår och dammtussar så nu var det dags för en redig städning.

Jag har hållit på hela dagen. På sant alltså, jag har städat till och från hela dagen. Ändå har jag skura övervåningen och toan kvar. Tar det aldrig slut? Annars brukar jag dela upp det, dammsugning och damma nedervåningen en dag. Sedan är det skura golv nere och ta övervåningen nästa. Idag gick jag ALL IN. Men men, lagom till maken kommer hem så är jag väl klar. Bra jobbat Nina!

20140613-152723-55643388.jpg

20140613-153624-56184227.jpg

Nu skiner det här nere, ska ta och bege mig upp på övervåningen nudå. Jag var duktig mamma idag, jag curlade inte utan satte två av mina barn i arbete. Thedde fick dammsuga hela övervåningen och Milo fick städa sitt rum. Ingen gnällde eller sa någonting utan gjorde sina sysslor utan ett ljud. Jipppiiiiii!!! Framsteg minsann….. Annars så gör jag det själv bara, utan att ens tänka. Det är så lätt att det blir en curlinghistoria av det hela då ju. Att curla sina barn är ju att göra dom en björntjänst anser jag. Jag hjälper dom inte på det sättet alls kan jag känna. Men har man bara gjort allt av farten så är det lätt hänt att bara göra’t. Mina barn gör om jag säger till, oftast inga problem alls…. Men jag är ju så knäpp och slö i hjärnan så jag tänker liksom inte ens på att fördela upp sysslorna. T.o.m mitt medium sa att jag måste be om mera hjälp. Jag bara gööööör…. Så jag klappar mig själv på axeln för jag kanske är på väg åt rätt håll. 😉

Ni som har pubbeungar hemma, berätta gärna hur ni fördelar sysslor och hur ni gör med städning hemma, handla och andra ”måsten”. Får ni mycket hjälp av era barn eller gör ni mycket själva? Berätta!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ulrica
10 years ago

Jag måste säga att Thomas hjälper till massor hemma. Jag är lyckligt lottad att ha veckovis städhjälp från jobbet så städar gör vi sällan, men plockar undan i sitt eget rum gör Thomas jämt. Han cyklar också och handlar om det saknas saker i kylen, han plockar i stort sett alltid ur och i diskmaskinen, viker tvätt och håller undan lite överallt.

Denise är en slarver av stora mått, men så har hon ju flyttat hemifrån också så det är bara ibland vi får påminna henne om att vi inte är ett hotell man kan checka in och ut ifrån :).

Kram Kram

Ameon
Ameon
10 years ago

Har inga pubbe ungar än men snart en på 6 och snart en på 10. De tömmer diskmaskinen, plockar undan när man ber dem och ställer undan sina cyklar på rätt ställe!! Men de andra 100 tals sakerna som ligger överallt gör jag likadant som du och plockar allt själv o glömmer säga till.. Känns som ett evighets jobb.. Men man vill ju inte tjata sig blå 😉 ska dock bli bättre på att säga till, orkar inte dra allt själv. Ha det gott!

Nästa inlägg

Kladdig blåbärskaka

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x