Off to party

20140614-165433-60873970.jpg
Off to 40 party!

Nu är vi redo för party. Solen skiner men det blåser huggormar så det är bäst att klä sig varmare.

Tänk att det snart är 2 år sen jag fyllde 40. Tiden småspringer men ändå känns det som att folk kommer ifatt. Bra känsla….fast den är helt overklig. 🙂 Ju äldre vi blir desto mindre betyder åldersskillnaden. Värre är det när man är 20 nånting….

Well well, vi hörs igen sen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
9 years ago

Såååå snygg du är!!! Håller med dig, idag när man närmar sig 40 så spelar inte åldern ngn roll längre.

Nina - Glamourmamman
9 years ago

Snyggo 🙂

Jag lyssnar jus nu på eran senaste pod, och hörde till min förtjusning om era diskussioner om Gekås i Ullared – MIN arbetsplats sedan nästan 20 år 🙂 Nix, Boris startade inte Gekås – det gjorde Göran Karlsson (GK) 1963. Vore superkul om ni ville komma till Ullared och göra en pod där! Hör av er till mig så ska jag hjälpa er om ni är intresserade – jag har mina kontakter 🙂

KRAM

Annika
Annika
9 years ago

Så himla fin, hoppas ni hade en trevlig kväll 🙂
Ha det gott! Kram Annika

Nästa inlägg

Frukost-tips!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x