Jag skäms!!!

20140617-205946-75586812.jpg
Förlåt….

….för att du ska behöva se missödet en gång till!

…. för att jag får dig att ta fram skämskudden!

…. förlåt för att jag misshandlar det som kallas drömtårta så hårt!

Men jag fattar verkligen inte vad som hände?! Det var helt galet allting…. Glasburkarna framför oss var fyllda med diverse ingredienser. Det stod inte på vad allt innehöll. Man fick smaka. Jag kände ingen skillnad. Till slut kändes det som jag bara tog nåt och proppade i min s.k smet. Sista chansen som jag fick så tog jag visparna med smörkräm på och skulle lyckas få min smet pösig. Eeeh not, det funkar ju inte.

Allt var kaos! Det var helt rubbat…. Jag blev tammetusan svettig av att titta även om detta bara var en repris alltså. Ja herrminjee…. Jag tackar mina Chokladcupcakes och Bröllopscupcakes för att jag gick vidare. Hade dom också varit dåliga hade jag varit rökt! Recept på dessa hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
10 years ago

Jag kan inte sluta skratta:)

Nästa inlägg

Chili- och limelax och äppelpaj – VIKTVÄKTARRECEPT

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x