ANNONS

Jag skäms!!!

/

20140617-205946-75586812.jpg

Förlåt….

….för att du ska behöva se missödet en gång till!

…. för att jag får dig att ta fram skämskudden!

…. förlåt för att jag misshandlar det som kallas drömtårta så hårt!

Men jag fattar verkligen inte vad som hände?! Det var helt galet allting…. Glasburkarna framför oss var fyllda med diverse ingredienser. Det stod inte på vad allt innehöll. Man fick smaka. Jag kände ingen skillnad. Till slut kändes det som jag bara tog nåt och proppade i min s.k smet. Sista chansen som jag fick så tog jag visparna med smörkräm på och skulle lyckas få min smet pösig. Eeeh not, det funkar ju inte.

Allt var kaos! Det var helt rubbat…. Jag blev tammetusan svettig av att titta även om detta bara var en repris alltså. Ja herrminjee…. Jag tackar mina Chokladcupcakes och Bröllopscupcakes för att jag gick vidare. Hade dom också varit dåliga hade jag varit rökt! Recept på dessa hittar du HÄR!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00