Mornings….

20140618-065031-24631714.jpg
Godmorgon!

Vädret ler emot mig denna morgon. Dock så ska solen gå i moln på dagen idag. Hoppas bara det håller upp, vi har nämligen en överlycklig femåring här hemma. Idag ska dom åka till Stockholm med förskolan och han är euforisk!

Klockan 8 ska vi vara på tågstationen. De ska åka tåg gemensamt och sedan buss. 2 av hans favvothings to do. Han kom upp här på morgonen och log med hela ansiktet eftersom det äntligen blivit onsdag! 🙂 Dessutom åker vi till kompis Noel imorgon eftermiddag och ska fira midsommarafton så glädjen vet knappt några gränser just nu. 🙂

Nu måste jag fixa i ordning honom här. Vi hörs igen om en liten stund.

Ps: Vägning idag, inte jättekul….hade gått upp 1.1 kg. Men jag har ägglossning och är vätskefylld. Hoppas att jag är på banan igen nästa vecka. Dessutom är det inte hela världen, det är gött att vara inställd till detta på det här sättet. Hade detta varit för nåt år sen hade jag brutit ihop, nu rycker jag mest på axlarna åt det…jag fortsätter som vanligt!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
9 years ago

Jag tycker det syns jättemycket att du gått ner i vikt! Du strålar som solen!

Fru P
9 years ago

Äsch, ett kilo hit eller dit Nina! Jag gissar att man kan bli av med ett kilo bara av att bajsa. Eller öka ett kilo bara av att dricka ett par glas vatten.

Har ingen våg själv och väger mig aldrig – men det är sen gammalt att man jojjar upp och ned med småkilon varje dag.

Inget att bry sig om. Bra att du rycker på axlarna 🙂

Nästa inlägg

Jag skäms!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x