Sommarjobb sökes!

Liten har blivit stor!

Elliot växer just nu i raketfart, från 15 årsåldern kan man börja förbereda sig på att det kommer gå snabbt. För vissa är det tidigare, för andra senare. Mina två stora barn började då. När det fyllde 15 så sa det bara KABOOOM så var det målbrottet och ett huvud längre än sin mamma. 😀

Det här var alldeles nyss….

Det här var för några månader sen…. 

Elliot håller på att leta sommarjobb, lite sent kan man ju tycka men han fick inte ett som han nästan var säker på att få så då blidde det lite såhär. Så idag såg jag att han lagt ut på sin Facebook att han behöver hitta ett jobb. Vad som helst. Då tänkte mamman med den häringa bloggen att jag också skulle slänga ut frågan.

Kanske vill du få nåt staket målat? Gräsmattan klippt? Huset ommålat? Gå ut med hunden? Rasta mormor? Hänga tvätt? Kanske har du ett stall och hästar som behöver ha lite skötsel och ridas…Ja men du hajjar va? Bara till att mejla mig på niiinis@femme.se så ska jag vidarebefordra det till Elliot.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mornings….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x