Nya naglar, surdeg på jäsning ovh marinaden fixad!

20140619-120619-43579074.jpg

20140619-120618-43578033.jpg

Här är det full fart! Marinaden till oxfilén är blandad, vi ska lägga oxfilén i marinaden redan idag så den är sådär härligt god imorgon. Jag har också en surdeg på jäsning….. Så nu jäklar i min lilla låda är vi värsta bästa husfru’n här.

Jag har också hunnit med att jobba och att fixa nya naglar…. Köpte det här paketet.

20140619-121331-44011741.jpg

20140619-121330-44010637.jpg

Tog ca 1,5 timme att göra och paketet kostar 169 kr på Åhlens om du också vill testa. För några år sen gjorde jag alltid såna här naglar. Dom håller inte lila bra som på salong, men duger alldeles ypperligt i ett tag. Ska kolla nu om det kanske håller ännu bättre? Allt förändras ju med tiden.

Nu dags för lunch! Vad gör ni? Är jag ensam här eller?

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo2
Englamo2
10 years ago

Jag är också här just nu*L* Tar en kopp kaffe och varvar ner efter en förmiddag med shopping.
Var ju fler än jag i affären idag.
Jag ska ju ha ett kafferep i min lilla trädgård i sommar , alla inbjudna har en sorts kaka med o så bjuder vi varandra,hatt är ett måste , blir tipsfrågor, spela krocket , kaffe och massa kakverk. Kaffegök också såklart . Jag har köpt olika kaffekoppar på loppisar så det ska dukas snyggt o vimplar av virkade dukar och servetter.Ska bli så kul o spännande. Ser verkligen fram emot detta.Synddu bor långtbortannars skulle jag bjuda dig också. kram o ha skön midsommarhelg.

Lilla L
Lilla L
10 years ago

Hej svejs

Vill oxå ha långa naglar………. men hur får man ut kontaktlinserna utan o repa sönder totalt!!! Ilandsproblem hihi.

Trevlig midsommar
Kram

Lilla L
Lilla L
10 years ago

Hej svejs

Vill oxå ha långa naglar………. men hur får man ut kontaktlinserna utan o repa sönder totalt!!! Ilandsproblem hihi.

Trevlig midsommar
Kram

Anna
Anna
10 years ago

Halloj

Vart ju riktigt snygga naglar!!!
Ha en trevlig midsommar
Kram!

Anna
Anna
10 years ago

Halloj

Vart ju riktigt snygga naglar!!!
Ha en trevlig midsommar
Kram!

Frida
Frida
10 years ago

Åh så gott med oxfilé i marinad. Hur gör du din marinad? Kanske kan knycka ditt recept och slänga ner mitt kött i ikväll 🙂

Kommer receptet på surdegsbrödet?

Frida
Frida
10 years ago

Åh så gott med oxfilé i marinad. Hur gör du din marinad? Kanske kan knycka ditt recept och slänga ner mitt kött i ikväll 🙂

Kommer receptet på surdegsbrödet?

Nästa inlägg

Stjärt-expert!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x