Brrrrrrrrr…..

Kväll i stugan!

Ligger och slökollar på Hela Sverige Bakar även om jag hellre hade kollat på Allsång på Skansen. Kunde inte låta bli ändå eftersom jag åker ur ikväll. Har alltid haft lite svårt för just detta avsnitt men nu tittar jag ordentligt.

Direkt efter förskolan åkte jag o Milo och Maria o Noel ut till kompis Cia:s och hennes mammas sommarstuga som ligger strax utanför vår småstad. Barnen skulle lajja, vi skulle grilla korv och så skulle vi få snosa på lilla Nora som föddes för 7 veckor sen. Åååååååååååååhh……jag får såna sug i livmodern av såna härliga bebisdoftande varelser. Sen kommer man på vilket slit det ändå varit med små bebisar och då lugnar sig min livmoder av totalt. Men att snosa på andras bebisar, åh jag myyyyser så!

20140624-204900-74940452.jpg
Hur fin får man vara? Finaste lilla Nora. ❤️

20140624-204938-74978761.jpg
Mamma Cia❤️

20140624-205002-75002005.jpg
Kan man tro att det är i slutet av Juli? Luvtröjor och toppluvor. SNARK!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan här. Tog en varm dusch med Milo efter vi kom hem. Jag var bara tvungen att FET-GRANSKA Milo efter ”helvetespåfundetäckelpäckelvidriga” fästingar. Varför finns dom ens? Eliminera från jordens yta! Jag är ”fästing-Hitler” alla kategorier och har alltid granskat mina stackars ungar till förbannelse. 🙂 Men hellre det än att en sån där sätter sig alltså. 🙁 Gör tyvärr stor skada hos många människor.

Hörni. Ha en mysig kväll nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
9 years ago

Vilken söt liten tjej du fick mysa med idag ❤️

sofia208
9 years ago

Vilken söt liten tjej du fick mysa med idag ❤️

Nästa inlägg

Tisdagsglädje!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x