Godmorgon och sista dag för sommarkampanjen!

Morning!

En del undrar över huset. I min enfald så tror jag att de flesta är inne varje dag och läser men så är det ju givetvis inte. Därför så vet jag att jag skrivit om hussituationen men tänker inte på att fler av er inte hänger med alls.

Jo, vi hyr ett hus som blev sålt för 2 månader sedan då en köpare gav det bud husägarna ville ha. Här har vi bott i ett halvår nu. Sedan fick vi nys om ett annat hus att hyra. Vi skrev papper och allt var klart tills att ägaren hörde av sig och berättade att mäklaren sålt huset. Trist, lite taskigt och detta satt oss i en jävla sits. Mitt i sommaren är det inte lätt att hitta något alls faktiskt. Så där står vi nu. Vi har till slutet av Juli på oss att hitta något, annars flyttar vi hem till mina föräldrar tills vi hittar nåt. Typ så…

20140625-090032-32432834.jpg

Något som är oerhört skönt när man har mycket i skallen är att ta en promenad tidigt på morgonen. I morse gav jag mig iväg. Väl hemma immade brillorna igen. 🙂

20140625-090148-32508791.jpg

Det blev snabbrundan idag. Den tar jag alltid när det är lite bråttom. Jag har en som är drygt 3 km, en på nästan 5, en på drygt 5 och en på 7 km. Typ så. 🙂

Nu måste jag jobba! Har massor med beställningar som jag håller på att beta av. Fredag är sista dagen på sommarkampanjen på Nindigos Rum! Så ska du fynda bröllopstavlor, födelsetavlor och lite Kent skyndar Du dig in och beställer HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
9 years ago

Nääää, fy fasen vad trist med hus nummer två som ni skulle få hyra. Ja tråkigt med huset ni bor i nu också, men extra trist att det blev på det här viset för er. Men det är tyvärr inte mycket man kan påverka själv så jag håller alla tummarna för att ni hittar ett bra ställe att bo, tur att ni kan bo hos dina föräldrar så länge om det krisar ❤️

Kram kram

Nästa inlägg

Brrrrrrrrr…..

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x