Bästa skönhetstipsen för sommaren, dessutom på REA!

Bland det bästa med sommaren är alla REOR!

Själv blir jag nästan lite ”ha-galen” eftersom det är billigt. Sen kan man ju behöva tänka efter ibland på vad det är man handlar? Man ska ju givetvis inte handla för sakens skull….eller? 🙂 Det är så mycket glädje bakom shopping och handlar  man dessutom på REA så känns det ju som att man sparat massa pengar. 🙂

Måste tipsa dig om Beautyplanets REA som dragit igång nu!!! Jag har ju samarbetat med dom tidigare. Nu har deras stora sommar-REA dragit igång och jag blev tvungen att sätta ihop en liten lista. En lista på produkter som jag känner att man gör bäst fynd med att handla. Nu ska du få se!

Start-kit från BARE MINERALS HÄR (ord. pris: 995 kr NU 499 kr)
Guldshimmer olja från NUXE HÄR (ord pris: 495 kr NU 395 kr)
Hårolja från SCHWARZKOPF HÄR (ord pris: 245 kr NU 99 kr)
Bristnings-gel från DECLEOR HÄR (ord pris: 445 kr NU 299 kr)
Puder, concealer och primer från KANEBO SENSAI HÄR (ord pris: 515 kr NU 389 kr)
Återfuktandespray från REN SKINCARE HÄR (ord pris: 295 kr NU 199 kr)

Bare Minerals startkit: Är ett fantastiskt märke när det kommer till mineral makeup. Jag har genom åren hört talas om såååå många som fått ordning på sin hy som gått över från vanlig foundation till mineralsmink från Bare Minerals. Sommaren är också ett ypperligt tillfälle att gå över till lite lättare makeup. En toppenprodukt verkligen! Jag har själv i omgångar kört Bare Minerals och blir alltid lika nöjd! Nästan halva priset nu dessutom!

NUXE glittrig kroppsolja: Ett ”must have” i sommar. Huuuur snyggt som helst på en brunbränd kropp. Denna är ett stående inslag för mig när jag ska på fest. Jättefin effekt att ha på lite på bröstet och på benen. Det händer att jag har det även på amarna för att det ger så fin effekt. Man blir lite brunare dessutom med produkten på! Sommarens bästa produkt, doftar gott också.

SCHWARZKOPF Hårolja: Denna håroljan är en favorit. Jag fick prova den första gången jag hade varit hos min frisör Jenny på Sussis Hairteam. Galet bra! Min rutin när jag inte tvättat håret brukar vara…. 1) Borsta igenom håret. 2) Ha i lite torrschampo i rötterna. 3) Borsta lite igen. 4) Ha på håroljan på händerna och dra i det i längderna. KLART! Toppen för frissigt hår och gör så att håret ser superfräscht ut direkt.

DECLEOR Bristningsgel: Åååh, vet ni? Första gången jag provade detta var när min pappa sa att jag fick välja en liten julklapp när vi var på Åhlens tillsammans. Det var ganska så tätt efter jag fått Elliot och hade fått lite bristningar på magen. Den var dyr som fan tyckte jag då men jag valde den ändå. Allt det röda i bristningarna försvann på bara några veckor. Sedan tyckte jag att magen liksom fastades till av den här krämen. Dessutom blektes liksom allt ner så det inte syndes så skarpt. Måste verkligen rekommendera den här.

KANEBO Allt i ett: Den här produkten fick jag testa första gången när jag jobbade som butikschef på Kicks. Den är helt fantastisk! En perfekt ”ha med sig i väskan och bättra på” produkt. Du har allt i ett också. En grym concealer, en primer som funkar skitbra och så puder. Det pudret är helt galet bra. Jag älskar verkligen den här produkten och kom på nu att jag måste inhandla en ny.

REN Fuktspray: Ni vet ju att jag gillar REN:s produkter mycket! Jag har många produkter som jag liksom har som favorit. Den här är en. Det är en fuktspray (kallar jag den i alla fall för) som ger lite fukt, fräschor och lyster. Ibland när man är färdigsminkad och klar kan man tycka att man ser lite kakig och torr ut i ansiktet. Då är denna helt perfekt. ”SWOOSCH SWOOCH” i fejset så får man bort det direkt. Ett annat bra knep är också när man känner sig fet i ansiktet. Efter en jobbdag och så…. Då brukar jag först ta papper och liksom pressa det i ansiktet några gånger, sen tar jag och bättrar på med puder och sist sprayar jag med den här. Man blir som ny igen!

Alla produkter som finns på REA på Beautyplanet just nu hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
9 years ago

Du är jättefin i hårfärgen! Sommarkramar…..

erika
9 years ago

Tack för tips! Har klickat hemma massvis av godsaker :))

erika
9 years ago

Tack för tips! Har klickat hemma massvis av godsaker :))

Nästa inlägg

Godaste frukosten!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x