Godaste frukosten!

Goodmorning’s goodmorning’s!

Här var det hurtigt värre! Vem är det jag försöker lura? Kollade film alldeles för sent igår vilket gjorde att jag bara sovit sex timmar inatt. Det är ”bara” för mig men lite kaffe och jobb ska väl råda bot på det också.

20140626-071944-26384294.jpg

Har just ätit frukost. Havregrynsgröt med banan, kanel och mjölk. 4 msk havregryn utblandat i vatten – in i micron i 2,5 minut. I med en banan och massa kanel. Toppa med 1 dl mjölk! Så galet gott och bara 3 propoints och mätt blir man! Love it! ❤️ Jag har faktiskt redan jobbat en stund. Här var det early morning. Som jag berättat så har jag fullt med beställningar just nu och jobbar för glatta livet för att hinna undan.

20140626-072124-26484849.jpg

Det är mycket kärlek i luften må jag säga. Många som ska och har gift sig. Dessa bröllopstavlor har blivit superpoppis verkligen. Så underbart med parets namn, bröllopsdatum och i bakgrunden skriver jag sedan deras låt. ❤️ Idag och imorgon är sista dagen för SOMMARKAMPANJEN.

Hepp, nu ska jag fortsätta här! Vi hörs snart igen, har massor med tips till dig. Det har efterfrågats fler kläd och inredningstips så jag har gjort en liten ”Dagens VILL HA” både på kläder, inredning och skönhet! Dyker upp inom kort! Psst: Kan skvallra om att det handlar om REA också!

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
9 years ago

Såg gott ut! Men 4 msk? Jag gör min gröt på 1dl havregryn och 2dl vatten. Lite salt.
Toppar med bär el lättsockrad äppelmos o kanel 🙂

Niiinis
Reply to  Malin
9 years ago

Jo, men jag vill spara lite PP. Har i så mycket banan så det blir ändå som gröt…. 🙂

Nästa inlägg

Om jag blev snuskigt rik….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x