Tumme upp i skrevet!

Go’kväll!

Nu sitter jag i soffan och glufsar i mig kvällsmat lite försent. Grejen var att jag skulle testa en ny grej med fisk ikväll. Köpte alla ingredienser och så bara kom jag av mig.

Vet ni varför jag kom av mig? Jo för att postkodlotteriet är i vår lilla småstad. Det fullkomligen kokar över här i byn. Facebook kokar över av människor som vunnit 10.000 kr hit och 30.000 kronor dit. Imorgon är det grannyra och stället det ska vara på är ett stenkast ifrån oss. Vi vann inte med vår postkod, inte för att vi har lotter heller. Höhö….. Jag mötte liksom Putte Nelson (min fina vän Johannas man) på småvägarna i en blommig husbil precis utanför vårt hus. Blev så förvånad så jag nästan körde i diket.

Jo så efter vi handlat så jagade vi Facebookuppdateringarna som kom upp. Då var den blommiga bussen lite överallt och vi så jäkla nyfikna så vi åkte runt lite och kikade. Jag veeeeeeet, hur sjuuuuukt!? Haha! 😀 Välkommen till två lantisars vardagsnöje liksom.

Jo så istället för fantastisk vin & gräddkokt lax blev det den här midda’n:

20140626-200845-72525428.jpg

Alltså, jag hann inte knäppa en bild innan jag ätit redan. Så hungrig. Vräkte på Jonny P:s sötstarka senap och ketchup. Åh herreminjee vad gott det kan vara ibland. Köpte i alla fall en korv med hög kötthalt. 😉

Vad kan sen inte bli bättre? Jo, ”Sommar med Ernst” börjar idag. Vad gillar ni min tumme rätt upp i skrevet på Ernstan? 😉 😉 😉

20140626-201710-73030407.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
9 years ago

Lööööve Ernst!!! Alla hans knasiga prylar och hans sätt att uttrycka sig, haha…men ändå lyckas han alltid få till en fin helhet. Ja, klona dig karl, säger jag!!

Testa koljafile i ugn! Salt och citronpeppar på först, sen crème fraîche med gräslök i ovanpå. Skitgott!

Annika
Annika
9 years ago

Lööööve Ernst!!! Alla hans knasiga prylar och hans sätt att uttrycka sig, haha…men ändå lyckas han alltid få till en fin helhet. Ja, klona dig karl, säger jag!!

Testa koljafile i ugn! Salt och citronpeppar på först, sen crème fraîche med gräslök i ovanpå. Skitgott!

Emma
Emma
9 years ago

Nina! Lyssnar just nu på ditt och Niclas senaste podavsnitt och var tvungen att kolla upp krämen du snackade om. Hittade den här: http://www.femalebalanceshop.com/progesteronkram-progesterall?gclid=CNiwlLCemb8CFauQcgodtHgAyw
Måste ju vara den!

Tack för en fin podd och blogg! Du är bäst!
Kram Emma!

Emma
Emma
9 years ago

Nina! Lyssnar just nu på ditt och Niclas senaste podavsnitt och var tvungen att kolla upp krämen du snackade om. Hittade den här: http://www.femalebalanceshop.com/progesteronkram-progesterall?gclid=CNiwlLCemb8CFauQcgodtHgAyw
Måste ju vara den!

Tack för en fin podd och blogg! Du är bäst!
Kram Emma!

Nästa inlägg

Vinn VIP-biljett till ”The Fooos” konsert!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x