Vinn VIP-biljett till ”The Fooos” konsert!

Har du en ”Foooer” där hemma?

Jag har nämligen fått den stora äran att tävla ut VIP-biljett till The Fooos konsert på Parken Zoo i Eskilstuna den 9/7.

Tänkte samtidigt tipsa om Parken Zoo:s instagramtävling som pågår nu. Där ska du nämligen filma ditt värsta vrål och tagga det med #vrålogram. Du kan vinna en heldag på parken zoo, det står mer om tävlingen HÄR!

20140626-143119-52279102.jpg

Så hur gör Du för att vinna dessa VIP-biljetter då? Man vinner en VIP-biljett för sig och en vän. Är du mamma eller bara en random vuxen och tävlar åt ditt eller någon annans barn så får ju du ge biljetten till denne och dennes kompis. Bra va?

Såhär gör du:

1) Kommentera det här inlägget med att försöka förklara hur glad den personen som ska få biljetten skulle bli.

2) Håll utkik den 3/7 här på bloggen för då presenteras vinnaren. Den 2/7 är alltså sista dag att tävla. Ni har till kl 23.59 på er den 2/7 alltså.

Stort lycka till alla ”FOOOERS”!

0
Subscribe
Notify of
guest

93 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
9 years ago

Har en dotter som fyllde 13 för ett par dagar sedan och hennes största önskan skulle vara att gå på the foo

Jessica
Jessica
9 years ago

Hej!

Jag tävlar inte till mig själv vill jag bara meddela utan till dottern Norah och min mosters dotter Chloé och de är båda 11 år gamla.

Om jag ska försöka att förklara glädjen vid en sådan här vinst så blir det till en början bara tystnad med en STOOOOOR skeptisk het. Följt av mycket frågande och osäker blick på varandra och på oss föräldrar. Sedan när de förstår att detta är verklighet det är då det brakar löst. Då kramas det och gråts en skvätt och vrålas herregud är detta sant osv osv (jag blir just nu genomsvett vid bara tanken). Ja, jag tror du förstår, pojkband och
11-åriga tjejer behöver man säga mer…?
Och att det i denna stund även kommer ett par glädjetårar rullande på kinderna från oss mammor får man inte glömma.

Må gott och grattis i förskott till den som vinner, detta är ju bara för roligt vem det än blir.

Mvh: Jessica

Jessica
Jessica
9 years ago

Hej!

Jag tävlar inte till mig själv vill jag bara meddela utan till dottern Norah och min mosters dotter Chloé och de är båda 11 år gamla.

Om jag ska försöka att förklara glädjen vid en sådan här vinst så blir det till en början bara tystnad med en STOOOOOR skeptisk het. Följt av mycket frågande och osäker blick på varandra och på oss föräldrar. Sedan när de förstår att detta är verklighet det är då det brakar löst. Då kramas det och gråts en skvätt och vrålas herregud är detta sant osv osv (jag blir just nu genomsvett vid bara tanken). Ja, jag tror du förstår, pojkband och
11-åriga tjejer behöver man säga mer…?
Och att det i denna stund även kommer ett par glädjetårar rullande på kinderna från oss mammor får man inte glömma.

Må gott och grattis i förskott till den som vinner, detta är ju bara för roligt vem det än blir.

Mvh: Jessica

Moa Hyvönen Eriksson
Moa Hyvönen Eriksson
9 years ago

Killarna i The Fooo finns alltid för oss/mig & betyder verkligen allt för mig. Dom är mina största förebilder & utan dom är jag inget. Jag kan knappt beskriva med ord hur glad jag skulle bli om jag vann detta!

Moa Hyvönen Eriksson
Moa Hyvönen Eriksson
9 years ago

Killarna i The Fooo finns alltid för oss/mig & betyder verkligen allt för mig. Dom är mina största förebilder & utan dom är jag inget. Jag kan knappt beskriva med ord hur glad jag skulle bli om jag vann detta!

Malin
9 years ago

Kan inte med ord beskriva hur glad min dotter och hennes kompis skulle bli om de vann, de är ett par riktigt stora fans och håller aktivt igång ett instagramkonto där man kan förstå och se hur stora dessa killar är i deras liv!

http://instagram.com/thefoooerlove

Malin
9 years ago

Kan inte med ord beskriva hur glad min dotter och hennes kompis skulle bli om de vann, de är ett par riktigt stora fans och håller aktivt igång ett instagramkonto där man kan förstå och se hur stora dessa killar är i deras liv!

http://instagram.com/thefoooerlove

Lotten
Lotten
9 years ago

Min 10 årliga dotter tog med sig sin 11-åriga kusin Stina på One Directions konsert . ALLA var helt galna och skrek som tokiga, utom Stina – ”Varför ska man gå på One Direction när man kan gå på The Fooo!?” … så gör om och gör rätt’;) Snälla låt min dotter få överraska världens bästa kusin Stina!

Lotten
Lotten
9 years ago

Min 10 årliga dotter tog med sig sin 11-åriga kusin Stina på One Directions konsert . ALLA var helt galna och skrek som tokiga, utom Stina – ”Varför ska man gå på One Direction när man kan gå på The Fooo!?” … så gör om och gör rätt’;) Snälla låt min dotter få överraska världens bästa kusin Stina!

Susanna Stenberg
Susanna Stenberg
9 years ago

Dottern är 8 år och gillar bandet skarpt.
Om jag skulle försöka förklara hennes reaktion att hon vunnit biljetter blir nog hennes standardreplik ”Ärligt????” sedan skulle glädjetjuten inte veta någon hejd och så skulle hon be och få ringa bästa kompisen och få med henne som sällskap.
Ett parkbesök skulle vara en stor bonus enligt henne också.

Susanna Stenberg
Susanna Stenberg
9 years ago

Dottern är 8 år och gillar bandet skarpt.
Om jag skulle försöka förklara hennes reaktion att hon vunnit biljetter blir nog hennes standardreplik ”Ärligt????” sedan skulle glädjetjuten inte veta någon hejd och så skulle hon be och få ringa bästa kompisen och få med henne som sällskap.
Ett parkbesök skulle vara en stor bonus enligt henne också.

Helen
9 years ago

Jag skulle ta med min dotter som fyller 10 snart. Jag har ägnat ganska mycket tid till mig själv för att komma i form och bearbeta en tråkig nervskada. Jag ska göra klassikern och barnen har snällt följt med och hejat på sin mamma under alla lopp. Men jag tänkte häromdagen att det är dax för pay back time och funderade just på denna konsert. Så det skulle passa utmärkt att vinna biljetterna och få ge min dotter en oförglömlig kväll. För visst är killarna Idoler även i detta huset 🙂

Helen
9 years ago

Jag skulle ta med min dotter som fyller 10 snart. Jag har ägnat ganska mycket tid till mig själv för att komma i form och bearbeta en tråkig nervskada. Jag ska göra klassikern och barnen har snällt följt med och hejat på sin mamma under alla lopp. Men jag tänkte häromdagen att det är dax för pay back time och funderade just på denna konsert. Så det skulle passa utmärkt att vinna biljetterna och få ge min dotter en oförglömlig kväll. För visst är killarna Idoler även i detta huset 🙂

Eva Stridh
Eva Stridh
9 years ago

Min äldsta dotter älskar the Fooo! Hon följer dem överallt, har köat från kl 6 på morgonen för att komma längst fram på konserter , hängt utanför deras studio i 12 h för en chans att få se dem osv..
Skulle vilja ge henne detta tillfälle. Ge henne tid, tid med mig som hon tyvärr inte så ofta får då hon har 3 småsyskon som pockar mer på mammas uppmärksamhet.. Jag lever med ständigt dåligt samvete att min största plutt inte får sin egentid med mamsen…

Eva Stridh
Eva Stridh
9 years ago

Min äldsta dotter älskar the Fooo! Hon följer dem överallt, har köat från kl 6 på morgonen för att komma längst fram på konserter , hängt utanför deras studio i 12 h för en chans att få se dem osv..
Skulle vilja ge henne detta tillfälle. Ge henne tid, tid med mig som hon tyvärr inte så ofta får då hon har 3 småsyskon som pockar mer på mammas uppmärksamhet.. Jag lever med ständigt dåligt samvete att min största plutt inte får sin egentid med mamsen…

Madeleine
Madeleine
9 years ago

Hej
Har en dotter som i början på augusti blir 12 år. Det vore den mest ultimata superduper ”förskottspresenten”för henne och hennes kompis ,att äntligen få dels gå på konsert & dessutom the foo som de fullkomligen älskar . Hoppas på vinst åt tjejerna

Madeleine
Madeleine
9 years ago

Hej
Har en dotter som i början på augusti blir 12 år. Det vore den mest ultimata superduper ”förskottspresenten”för henne och hennes kompis ,att äntligen få dels gå på konsert & dessutom the foo som de fullkomligen älskar . Hoppas på vinst åt tjejerna

Theres
Theres
9 years ago

Glädjefnatt, vilt hoppande, glädjetjut så vi runt omkring skulle behöva hörselproppar och en lycklig tjej vars dröm skulle slå in att få träffa sina stora idoler.

Theres
Theres
9 years ago

Glädjefnatt, vilt hoppande, glädjetjut så vi runt omkring skulle behöva hörselproppar och en lycklig tjej vars dröm skulle slå in att få träffa sina stora idoler.

Jörgen Alvarsson
Jörgen Alvarsson
9 years ago

Min dotter Julia älskar The Fooo över allt annat. Hon följer dom på Instagram m m och skulle bli såååå lycklig över att vinna en VIP biljett till deras konsert på Parken Zoo. Hon fyller dessutom 13år i Augusti..Det skulle vara den BÄSTA upplevelsen att få se hennes min om hon skulle vinna!

Cecilia
Reply to  Jörgen Alvarsson
9 years ago

Håller tummarna :-)…

Jörgen Alvarsson
Jörgen Alvarsson
9 years ago

Min dotter Julia älskar The Fooo över allt annat. Hon följer dom på Instagram m m och skulle bli såååå lycklig över att vinna en VIP biljett till deras konsert på Parken Zoo. Hon fyller dessutom 13år i Augusti..Det skulle vara den BÄSTA upplevelsen att få se hennes min om hon skulle vinna!

Cecilia
Reply to  Jörgen Alvarsson
9 years ago

Håller tummarna :-)…

Felicia
Felicia
9 years ago

Hej mitt namn är felicia och jag är snart 14 år. Mitt kusinbarn på 9 år är helt galen i The Fooo (jag med för den delen) och har nyss skaffat en the fooo foto tapet, designat sina muggar med the fooo, gjort ett eget påslakan och örngott med the fooo, ramat in alla sina posters med the fooo och hon är helt galen i dem! Det hade verkligen varit jätte roligt att få ta med henne till konserten. Hon har varit en så kallad foooer i lite mer än ett år och sedan dess har hennes största önskan varit att få se dem live, så jag är självklart med och tävlar och ger det ett försök! 🙂

Felicia
Felicia
9 years ago

Hej mitt namn är felicia och jag är snart 14 år. Mitt kusinbarn på 9 år är helt galen i The Fooo (jag med för den delen) och har nyss skaffat en the fooo foto tapet, designat sina muggar med the fooo, gjort ett eget påslakan och örngott med the fooo, ramat in alla sina posters med the fooo och hon är helt galen i dem! Det hade verkligen varit jätte roligt att få ta med henne till konserten. Hon har varit en så kallad foooer i lite mer än ett år och sedan dess har hennes största önskan varit att få se dem live, så jag är självklart med och tävlar och ger det ett försök! 🙂

Linda
Linda
9 years ago

Woop woop … kan inget om hipp musik så mina tjejer 10, 12 skulle trilla av pinn om deras morsa var så modern så hon fixat 2 plåtar till The Foos (har inte hört en enda låt men tjejerna pratar om dom hela tiden, om vem de är ihop med etc… )

Ha en trevlans sommar!!

Linda
Linda
9 years ago

Woop woop … kan inget om hipp musik så mina tjejer 10, 12 skulle trilla av pinn om deras morsa var så modern så hon fixat 2 plåtar till The Foos (har inte hört en enda låt men tjejerna pratar om dom hela tiden, om vem de är ihop med etc… )

Ha en trevlans sommar!!

Petra
Petra
9 years ago

Min dotter Alva största idoler är just the FOOO så hon skulle bli den gladaste 10 åring på denna jord om hon vann. Hon brukar kolla klipp på tjejer som vinner biljetter till the FOOO och önska att hon vore den lyckliga tjejen. Så nu håller jag alla tummar och tår att just Alva vinner ;).

Petra
Petra
9 years ago

Min dotter Alva största idoler är just the FOOO så hon skulle bli den gladaste 10 åring på denna jord om hon vann. Hon brukar kolla klipp på tjejer som vinner biljetter till the FOOO och önska att hon vore den lyckliga tjejen. Så nu håller jag alla tummar och tår att just Alva vinner ;).

Ann olsson
Ann olsson
9 years ago

Skulle så gärna vilja göra en underbar liten tjej överlycklig. Hennes namn är Julia Alvarsson.

Ann olsson
Ann olsson
9 years ago

Skulle så gärna vilja göra en underbar liten tjej överlycklig. Hennes namn är Julia Alvarsson.

Susanne
Susanne
9 years ago

IIIIIhHHHHiiiHHHHiiiiiHHHhhh! Mamma jag bara älskar dom! Så gärna vill min nio åriga dotter gå och se dessa killar! Hon (mamma var för snål) missade one direction så den här konserten skulle ge henne ett plåster på såren.

Jag skulle gärna vilja gå på konserten med min dotter för hon förtjänar det verkligen. Hon har det största hjärta och är en sån otroligt fin tjej trots sin ringa ålder.

Ha det toppen!

Susanne
Susanne
9 years ago

IIIIIhHHHHiiiHHHHiiiiiHHHhhh! Mamma jag bara älskar dom! Så gärna vill min nio åriga dotter gå och se dessa killar! Hon (mamma var för snål) missade one direction så den här konserten skulle ge henne ett plåster på såren.

Jag skulle gärna vilja gå på konserten med min dotter för hon förtjänar det verkligen. Hon har det största hjärta och är en sån otroligt fin tjej trots sin ringa ålder.

Ha det toppen!

Cecilia
9 years ago

Världens bästa Julia skulle bli så otroligt glad om hon fick uppleva detta. Hon är så värd det världens snällaste & finaste snart 13 åriga tjej. Skulle vara grymt om jag eller hennes fina mamma fick uppleva detta med henne. Håller tummar & tår :-)…

Cecilia
9 years ago

Världens bästa Julia skulle bli så otroligt glad om hon fick uppleva detta. Hon är så värd det världens snällaste & finaste snart 13 åriga tjej. Skulle vara grymt om jag eller hennes fina mamma fick uppleva detta med henne. Håller tummar & tår :-)…

Kerstin
Kerstin
9 years ago

Att min dotter vann VIP-biljetter till The Fooo skulle få henne att gå i taket av lycka. Hennes största dröm är att få träffa dom live och prata med dom. Det ända hon pratar om är killarna i The Fooo. Håller tummar och tår att hennes dröm blir sann.

Kerstin
Kerstin
9 years ago

Att min dotter vann VIP-biljetter till The Fooo skulle få henne att gå i taket av lycka. Hennes största dröm är att få träffa dom live och prata med dom. Det ända hon pratar om är killarna i The Fooo. Håller tummar och tår att hennes dröm blir sann.

Emma Eriksson
Emma Eriksson
9 years ago

Först vill jag skriva varför just jag skulle vinna biljetterna. Vi pratade om det här i mejlet 🙂

Jag vill vinna biljetterna eftersom det är första gången jag ser mitt underbara The Fooo. Har missat precis ALLA konserter med dom. Verkligen alla, (håller på med ridning, så det är därför jag missar, har träningar och tävlingar) men nu är det min tur. För att åka till killarna tar det ungefär lite över 2 timmar med bil. Men vad gör man inte lixom för att äntligen få se dom. Så att resan verkligen blir mer värd än att bara se killarna, så skulle det bli kul att gå på Parken zoo. Då blir det en dag jag aldrig kommer glömma bort, aldrig.

Killarna betyder verkligen så himla mycket för mig. Jag tror ingen vet hur mycket dom betyder för mig. Har följt dom så himla mycket (lite efter dom uppträdde som förband för Justin Bieber) , men tyvärr missat veranda konsert, otur var ordet. Och jag blir ledsen varje gång dom har haft en konsert som jag har missat. men jag fortsätter kämpa, för någon gång måste jag ju få se dom som hjälper mig igenom dagen med deras perfekta musik.

Men nu, nu är det min tur och jag är så himla taggad för att äntligen få se mina älsklingar killar. Så jag gjorde allt för att äntligen få gå på konserten, tvingade med min pappa så han ska också titta på dom haha, han kommer inte ångra sig, dom är ju grymma. Och min kompis såklart. Bara för att äntligen få se dom. ÄNTLIGEN!! jag kan inte fatta det själv riktigt än, att jag äntligen ska få se dom, efter allting jag har kämpat, det lönar sig till slut.

Så jag skulle jätte gärna vilja vinna VIP-biljetterna, dvs för att då har pappa någonting att göra. Dagen skulle verkligen bli mer än perfekt för oss alla. Jag älskar verkligen att gå och kolla på djur osv, äkta djurvän. sen gå och kolla på mina älsklingar som betyder precis allt för mig med sin musik. Dom hjälper mig igenom varenda dag. Och jag kan verkligen fortfarande inte fatta det att jag ska få se dom, få se dom som hjälper mig upp till toppen hela tiden. Den långa resan kommer vara så värd. Verkligen dubbelt så värd med VIP-biljetter. Så, jag vill verkligen vinna biljetterna. Första gången jag ser mitt underbara band, efter så mycket gråtande och efter alla konserter jag missat. Åh, vill verkligen vinna, mina älsklingar killar som jag kommer få se, hoppas och håller tummarna så himla mycket.

Och jag skulle verkligen blir hur glad som helst. Skulle inte riktigt fatta att jag vann VIP-biljetter. Skulle inte kunna sitta still eller andas. Bara tänka på att jag ska få se dom med en VIP-biljett. Skulle vara super roligt och skulle verkligen bli hur glad som helst över vinsten så jag knappt kunde fatta det själv.

Emma Eriksson
Emma Eriksson
9 years ago

Först vill jag skriva varför just jag skulle vinna biljetterna. Vi pratade om det här i mejlet 🙂

Jag vill vinna biljetterna eftersom det är första gången jag ser mitt underbara The Fooo. Har missat precis ALLA konserter med dom. Verkligen alla, (håller på med ridning, så det är därför jag missar, har träningar och tävlingar) men nu är det min tur. För att åka till killarna tar det ungefär lite över 2 timmar med bil. Men vad gör man inte lixom för att äntligen få se dom. Så att resan verkligen blir mer värd än att bara se killarna, så skulle det bli kul att gå på Parken zoo. Då blir det en dag jag aldrig kommer glömma bort, aldrig.

Killarna betyder verkligen så himla mycket för mig. Jag tror ingen vet hur mycket dom betyder för mig. Har följt dom så himla mycket (lite efter dom uppträdde som förband för Justin Bieber) , men tyvärr missat veranda konsert, otur var ordet. Och jag blir ledsen varje gång dom har haft en konsert som jag har missat. men jag fortsätter kämpa, för någon gång måste jag ju få se dom som hjälper mig igenom dagen med deras perfekta musik.

Men nu, nu är det min tur och jag är så himla taggad för att äntligen få se mina älsklingar killar. Så jag gjorde allt för att äntligen få gå på konserten, tvingade med min pappa så han ska också titta på dom haha, han kommer inte ångra sig, dom är ju grymma. Och min kompis såklart. Bara för att äntligen få se dom. ÄNTLIGEN!! jag kan inte fatta det själv riktigt än, att jag äntligen ska få se dom, efter allting jag har kämpat, det lönar sig till slut.

Så jag skulle jätte gärna vilja vinna VIP-biljetterna, dvs för att då har pappa någonting att göra. Dagen skulle verkligen bli mer än perfekt för oss alla. Jag älskar verkligen att gå och kolla på djur osv, äkta djurvän. sen gå och kolla på mina älsklingar som betyder precis allt för mig med sin musik. Dom hjälper mig igenom varenda dag. Och jag kan verkligen fortfarande inte fatta det att jag ska få se dom, få se dom som hjälper mig upp till toppen hela tiden. Den långa resan kommer vara så värd. Verkligen dubbelt så värd med VIP-biljetter. Så, jag vill verkligen vinna biljetterna. Första gången jag ser mitt underbara band, efter så mycket gråtande och efter alla konserter jag missat. Åh, vill verkligen vinna, mina älsklingar killar som jag kommer få se, hoppas och håller tummarna så himla mycket.

Och jag skulle verkligen blir hur glad som helst. Skulle inte riktigt fatta att jag vann VIP-biljetter. Skulle inte kunna sitta still eller andas. Bara tänka på att jag ska få se dom med en VIP-biljett. Skulle vara super roligt och skulle verkligen bli hur glad som helst över vinsten så jag knappt kunde fatta det själv.

Carina Henemo
9 years ago

Det går knappt att beskriva i ord hur glad min dotter skulle bli! Hon och en av hennes kompisar ÄLSKAR The Foo!!! Hon skulle skrika rätt ut och bara hoppa runt som en tok och jubla och ringa kompisen när hon samlat sig!!! Skrika skulle vi andra också göra och haka på till parken Zoo och gå i djurparken och åka karuseller också!! Hoppas på tur!!!

Kram, Carina

Carina Henemo
9 years ago

Det går knappt att beskriva i ord hur glad min dotter skulle bli! Hon och en av hennes kompisar ÄLSKAR The Foo!!! Hon skulle skrika rätt ut och bara hoppa runt som en tok och jubla och ringa kompisen när hon samlat sig!!! Skrika skulle vi andra också göra och haka på till parken Zoo och gå i djurparken och åka karuseller också!! Hoppas på tur!!!

Kram, Carina

,Anna-Lena
,Anna-Lena
9 years ago

Hej! Jag börjar att tacka dig för en jätte mysig och bra blogg som jag läser varje dag! Nu på gamla dar har jag bestämt mig för att ta körkort. Jag har kämpat med detta hela våren. Och nu i början på juli är det dags för uppkörning. Detta har inneburit att familjens ekonomi har blivit lidande, och inga roliga resor är inbokade för barnen under sommaren. Hemma finns bland annat en 11åring som är en STOOOR foooer som skulle svimma av glädje om hon fick vara med om detta! Det vore fantastiskt att överraska henne med en bil tur till Eskilstuna med morsan som chaufför!! Jag håller tummarna så de vitnar, och hoppas på vinst!!!

,Anna-Lena
,Anna-Lena
9 years ago

Hej! Jag börjar att tacka dig för en jätte mysig och bra blogg som jag läser varje dag! Nu på gamla dar har jag bestämt mig för att ta körkort. Jag har kämpat med detta hela våren. Och nu i början på juli är det dags för uppkörning. Detta har inneburit att familjens ekonomi har blivit lidande, och inga roliga resor är inbokade för barnen under sommaren. Hemma finns bland annat en 11åring som är en STOOOR foooer som skulle svimma av glädje om hon fick vara med om detta! Det vore fantastiskt att överraska henne med en bil tur till Eskilstuna med morsan som chaufför!! Jag håller tummarna så de vitnar, och hoppas på vinst!!!

Millah
9 years ago

Åååååå vad jag önskar att få vinna detta!
Min yngsta dotter, fyller 14 den 6/7, är en superfan av The Fooo!!!
Det finns lixom inget annat i hennes liv. Hon pratar om dem som att de skulle vara en del av vår familj – och det känns nästan så, vi får veta allt 😉
OM jag vann skulle jag inte berätta det för henne, utan ”kidnappa” henne och åka på ”hemlig resa”, bara vi två. Hon är det barnet som är lite mittemellan, har inga intressen förutom The Fooo och kompisarna. Vi gör nästan aldrig något tillsammans, som jag gör med de andra barnen som har träningar, tävlingar osv.
Fy satan i gatan vad skoj det skulle få vara att få göra en sån överraskning! Hon skulle bli så sjukt glad, vråla, gråta, skrika ”oh my gooooood” och hyperventilera!
Och så jag skulle få vara fjortis för en kväll igen, gillar ju killarna i The Fooo jag med, går lixom inte att undgå 😉

Håller tummarna och hoppas på tur!

Millah
9 years ago

Åååååå vad jag önskar att få vinna detta!
Min yngsta dotter, fyller 14 den 6/7, är en superfan av The Fooo!!!
Det finns lixom inget annat i hennes liv. Hon pratar om dem som att de skulle vara en del av vår familj – och det känns nästan så, vi får veta allt 😉
OM jag vann skulle jag inte berätta det för henne, utan ”kidnappa” henne och åka på ”hemlig resa”, bara vi två. Hon är det barnet som är lite mittemellan, har inga intressen förutom The Fooo och kompisarna. Vi gör nästan aldrig något tillsammans, som jag gör med de andra barnen som har träningar, tävlingar osv.
Fy satan i gatan vad skoj det skulle få vara att få göra en sån överraskning! Hon skulle bli så sjukt glad, vråla, gråta, skrika ”oh my gooooood” och hyperventilera!
Och så jag skulle få vara fjortis för en kväll igen, gillar ju killarna i The Fooo jag med, går lixom inte att undgå 😉

Håller tummarna och hoppas på tur!

Julia
Julia
9 years ago

Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann! The fooo betyder så mycket för mig och jag skulle inte kunna beskriva min glädje om jag skulle få se dom.
Det skulle bli första gången jag ser dom på riktigt och den upplevelse skulle bli ett minne för livet!
Dessutom fyller jag 13 år snart och det hade blivit världens bästa födelsedags present någonsin.

Julia
Julia
9 years ago

Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann! The fooo betyder så mycket för mig och jag skulle inte kunna beskriva min glädje om jag skulle få se dom.
Det skulle bli första gången jag ser dom på riktigt och den upplevelse skulle bli ett minne för livet!
Dessutom fyller jag 13 år snart och det hade blivit världens bästa födelsedags present någonsin.

Camilla
Camilla
9 years ago

Jag skulle gärna vilja vinna dessa biljetter till min dotter som fyller 13 nu i Juli.
Skulle vara kul att göra en mamma dotter sak ihop. Dottern har haft det jobbigt i skolan med mobbing mm. Så jag tror att detta skulle lätta upp för henne.

Camilla
Camilla
9 years ago

Jag skulle gärna vilja vinna dessa biljetter till min dotter som fyller 13 nu i Juli.
Skulle vara kul att göra en mamma dotter sak ihop. Dottern har haft det jobbigt i skolan med mobbing mm. Så jag tror att detta skulle lätta upp för henne.

Rebecca
Rebecca
9 years ago

Hej, jag skulle vilja vinna dessa biljetter åt mig & min kompis för vi båda är heeelt galna i The fooo. Killarna betyder obeskrivligt mycket för mig & dem har hjälpt mig massor. Deras låtar får en alltid att må bättre. Det känns som att man känner killarna i the fooo, fast jag aldrig träffat dem. Alla #familytimes på Twitter får en att känna att man verkligen är mer än bara ett fan. Man är en foooer & man är en del av fooofamily. Ogge RT min tweet en gång på Twitter och det finns inga ord i världen som jag kan beskriva hur glad jag är för det. Att veta att han vet att jag finns och att jag stöttar dem i allt dem gör är en SJUUKT häftig känsla. Träffade Katia Mosally & Michis samt några andra i the fooocrewet på konserten i annexet, dem var såå himla snälla & roliga. Det är alltså inte BARA killarnas musik jag fastnat för, det är hela grejen att veta att man har en ”extra familj”. Jag har lärt känna flera inom fandomen & en av dem har hjälpt mig sjukt mkt med allt möjligt. Jag gick som du säkert förstått på killarnas första egna konstert, vilket jag är väldigt stolt över haha, men iaf så var det jääättekul! Problemet var bara att under killarnas första låt på scenen blev jag tryckt mot staketet vilket resulterade i att vakterna fick bära över mig och jag fick ställa mig på sidan, fortfarande en sjukt rolig upplevelse men skulle så gärna gå på en konsert till & undvika att missa en del av konserten pga nått sånt. Jag och min kompis har kollat efter biljetter men då var dem slut. Att få gå på The Fooo’s konsert & få se killarna igen skulle vara obeskrivligt kul! Och att få ta med en av mina närmaste vänner skulle göra det hela sååå mkt bättre, hon har hjälpt mig nrä jag mått dåligt och jag vill göra ngt för henne. Hoppas du förstår vad killarna betyder för mig och varför dem betyder så mkt. Skulle vara oändligt tacksam för dessa biljetter. Kram en proudfoooer

Rebecca
Rebecca
9 years ago

Hej, jag skulle vilja vinna dessa biljetter åt mig & min kompis för vi båda är heeelt galna i The fooo. Killarna betyder obeskrivligt mycket för mig & dem har hjälpt mig massor. Deras låtar får en alltid att må bättre. Det känns som att man känner killarna i the fooo, fast jag aldrig träffat dem. Alla #familytimes på Twitter får en att känna att man verkligen är mer än bara ett fan. Man är en foooer & man är en del av fooofamily. Ogge RT min tweet en gång på Twitter och det finns inga ord i världen som jag kan beskriva hur glad jag är för det. Att veta att han vet att jag finns och att jag stöttar dem i allt dem gör är en SJUUKT häftig känsla. Träffade Katia Mosally & Michis samt några andra i the fooocrewet på konserten i annexet, dem var såå himla snälla & roliga. Det är alltså inte BARA killarnas musik jag fastnat för, det är hela grejen att veta att man har en ”extra familj”. Jag har lärt känna flera inom fandomen & en av dem har hjälpt mig sjukt mkt med allt möjligt. Jag gick som du säkert förstått på killarnas första egna konstert, vilket jag är väldigt stolt över haha, men iaf så var det jääättekul! Problemet var bara att under killarnas första låt på scenen blev jag tryckt mot staketet vilket resulterade i att vakterna fick bära över mig och jag fick ställa mig på sidan, fortfarande en sjukt rolig upplevelse men skulle så gärna gå på en konsert till & undvika att missa en del av konserten pga nått sånt. Jag och min kompis har kollat efter biljetter men då var dem slut. Att få gå på The Fooo’s konsert & få se killarna igen skulle vara obeskrivligt kul! Och att få ta med en av mina närmaste vänner skulle göra det hela sååå mkt bättre, hon har hjälpt mig nrä jag mått dåligt och jag vill göra ngt för henne. Hoppas du förstår vad killarna betyder för mig och varför dem betyder så mkt. Skulle vara oändligt tacksam för dessa biljetter. Kram en proudfoooer

Jessie
Jessie
9 years ago

Min bonusson, Julle, är en härlig glad och omtänksam kille på 10 år som älskar the Fooo. Som storebror till en liten tjej med Downs Syndrom får han nästan alltid stå tillbaka och det vore så kul att få ge honom något som bara är för honom. Jag tror, eller jag vet att han nog skulle fälla en tår av glädje å jag också skulle jag tro =)

Nästa inlägg

Bästa skönhetstipsen för sommaren, dessutom på REA!

93
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x