Postkodlotteriet

God fredagkväll bloggisar!

Då är vi tillbaka på banan igen trots sönderskrapade pubbeungar. Har än ok!

Själv så hardcore-bakar jag mitt i natten (för mig). Har ställt en plåt med äppelkaka i ugnen precis, testade något nytt recept men jag är lite skeptisk.

20140627-220222-79342923.jpg

På eftermiddagen tog vi en promenad, kittade med två paraplyer, bort till Postkodlotteriets lilla ”by”. Miljonärer skulle utses och Milo ville hoppa i hoppborgen.

20140627-220420-79460623.jpg

Det kanske kan vara topp 3 på hans ”roligaste att göra i hela världen” lista. Maj gadd! Varje gång så lyser hela ansiktet av lycka. Kan man köpa en hoppborg eller har jag drömt det? Nä, kanske ska det just vara så…. Att man bara hoppar hoppborg när det är sådär special special. 🙂

20140627-220638-79598058.jpg

20140627-220637-79597103.jpg

Lagom in i sändningen så öppnade sig himlen minsann. Vi stod precis bredvid ett utav tälten när taket på tältet liksom vällde ut över oss med 125 liter regnvatten. S P L A S H! Rakt över våra skor och sulkyvagnen. Oh noooo…. Men vi var tappra jag och Milo.

20140627-220843-79723005.jpg

20140627-220843-79723978.jpg

Vi stod en stund men sen gav faktiskt vi båda upp. Inte hann jag se mer än att två fick 100.000 kr uppe på scenen. Jag började nästan gråta då en av dom var Milos föredetta förskolepedagog som Milo älskar. Nä men där stod jag ensam och klappade händerna och bölade. 🙂 (Ja Milo var ju med men han fann hoppborgen mycket mer intressant såklart.) Har såhär efteråt hört talas om de två som vann en varsin miljon och en av dom bilen. Jag vet vilka båda är. Så kul för dom!

Nä, sista plåten för kvällen ska ut. Ska upp tidigt imorgon och baka resten. Morgondagen blir GALEN! Allra först så ska bakverken köras ut till loppisen. Sedan ska jag göra en bröllopssminkning i Västerås. Efter det hem och packa i bilen och dra till Södertälje på sommarfest. Whooop whooop fullt upp! 🙂

Nä, ha en mysig fredagkväll nu! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emelie
Emelie
9 years ago

När jag var au pair i USA så hade min familj en liten hopp Borg den va enkel att blåsa upp och enkel att bära undan. Den va perfekt för de dagarna man hade sjövilda ungar på eftermiddagen och inte kände för att lämna huset! Så har man plats så hade jag hellre haft en sån än en studsmatta då jag anser att hoppborgen är säkrare!

Emelie
Emelie
9 years ago

När jag var au pair i USA så hade min familj en liten hopp Borg den va enkel att blåsa upp och enkel att bära undan. Den va perfekt för de dagarna man hade sjövilda ungar på eftermiddagen och inte kände för att lämna huset! Så har man plats så hade jag hellre haft en sån än en studsmatta då jag anser att hoppborgen är säkrare!

Malin-tvillingmorsan♡
9 years ago

Usch vilket väder :/ nu får väl sommaren komma va?

Kram

Malin-tvillingmorsan♡
9 years ago

Usch vilket väder :/ nu får väl sommaren komma va?

Kram

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Hej! Saknar dig här på bloggen, hoppas du hade en bra lördag!

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Hej! Saknar dig här på bloggen, hoppas du hade en bra lördag!

Nästa inlägg

”Jag har ramlat på cykeln”

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x