ANNONS

Så njuter du av sommaren även om vädret suger hästpung!

/

Ja men det här väääädreeeeet!

Det suger fetpung, ankballe och hästlem gånger och upphöjt i 5798! Ja, det kan vi väl konstatera. Den 18:e juli drar vi på en 10 dagars roadtrip i Sverige och då har jag i alla fall beställt fint väder. Tack och lov så hinner kanske vädret hämta sig tills dess. Har ni fint hos er? Ni finns ju över hela sverige ni som läser här inne hos mig.. Hört att det ska vara hyfsat i Skåne? Har du bättre väder? Inget kan vara så deprimerande som dåligt väder mitt i sommaren. Det är liksom inte ens varmt utan bara fisigt svalt och så avlöser regnskurarna av varann. Jag tänkte att vi skulle hitta några saker att ”Tokvägra” att må dåligt av väderet och gå all-in med sommartänket och utnyttja dagarna maximalt ändå.

Kläder

Mönstrad  HÄR

Köpa underbara sommarklänningar på REA. Dessa är det nästan halva priset på nu. Superduperperfekta tyckte jag.. Man kan ha helt avslappnad mage, man kan ha gäddhängsarmar och man kan ha både tjocka och åderbråckiga lår. Bara en sån sak. Nä men skämt åsido (eller inte), toppenklänningar! Våga vägra kylan och gå i härligt skira sommarklänningar med en kofta över eller varför inte skinnjacka eller jeansjacka? Snyggt, påklätt (så man klarar det som känns som kall höst fast det i själva verket är sommar) och somrigt!!

Hyr husbil och se Sverige! Vi har ju den stora turen att ha svärisar med en stor husbil som de gärna lånar ut till oss (gärna vet jag inte men dom lånar ut den i alla fall) ;). Vi blir så glada och tacksamma för det för vi har verkligen lärt oss att älska detta Taikon-liv. Får se Sveriges alla underbara platser samtidigt som man har sitt lilla husmed sina tillhörigheter med. Vi lagar mat i husbilen, äter härliga frukostar och vi har en uteplats bara utanför dörren och oftast nära till havet eller annan badplats. Testa! Jag googlade reda på lite ställen att hyra husbil på. I Spånga finns uthyrning av husbilar, finns ett uthyrningsställe i Helsingborg också. Jag letade fram samtliga hubilar som går att hyra på

Träna! Ja men precis, något som brukar halka efter på sommaren av sol och massor av värme är träning. Det blir helt enkelt för varmt att träna. Nu behöver vi inte oroa oss för det i alla fall. Nu kan man träna hårt fast det är högsommar. Jag sitter faktiskt själv och kollar vilket gym jag äntligen ska skriva in mig på. Här i Enköping har vi några att välja på även om vi är en småstad. Just nu hänger det på 3 alternativ. A3 som ligger mitt på stan eller Friskis & Svettis. Kan inte bestämma mig riktigt.

Mitt sista tips är att frossa i filmer! Nu kan man med gott samvete ligga på soffan om kvällarna och sluka film efter film. När det är varmt och soligt så vill man njuta av sol, värme och bad hela kvällarna och man får faktiskt dåligt samvete om man bara sitter hemma och ruttnar under en fin kväll, inte sant?

Japp, det var mitt strå till stacken att försöka njuta av sommaren ändå även om vädret suger ankballe etc…. 😉

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00