Så njuter du av sommaren även om vädret suger hästpung!

Ja men det här väääädreeeeet!

Det suger fetpung, ankballe och hästlem gånger och upphöjt i 5798! Ja, det kan vi väl konstatera. Den 18:e juli drar vi på en 10 dagars roadtrip i Sverige och då har jag i alla fall beställt fint väder. Tack och lov så hinner kanske vädret hämta sig tills dess. Har ni fint hos er? Ni finns ju över hela sverige ni som läser här inne hos mig.. Hört att det ska vara hyfsat i Skåne? Har du bättre väder? Inget kan vara så deprimerande som dåligt väder mitt i sommaren. Det är liksom inte ens varmt utan bara fisigt svalt och så avlöser regnskurarna av varann. Jag tänkte att vi skulle hitta några saker att ”Tokvägra” att må dåligt av väderet och gå all-in med sommartänket och utnyttja dagarna maximalt ändå.

Kläder

Mönstrad  HÄR

Köpa underbara sommarklänningar på REA. Dessa är det nästan halva priset på nu. Superduperperfekta tyckte jag.. Man kan ha helt avslappnad mage, man kan ha gäddhängsarmar och man kan ha både tjocka och åderbråckiga lår. Bara en sån sak. Nä men skämt åsido (eller inte), toppenklänningar! Våga vägra kylan och gå i härligt skira sommarklänningar med en kofta över eller varför inte skinnjacka eller jeansjacka? Snyggt, påklätt (så man klarar det som känns som kall höst fast det i själva verket är sommar) och somrigt!!

Hyr husbil och se Sverige! Vi har ju den stora turen att ha svärisar med en stor husbil som de gärna lånar ut till oss (gärna vet jag inte men dom lånar ut den i alla fall) ;). Vi blir så glada och tacksamma för det för vi har verkligen lärt oss att älska detta Taikon-liv. Får se Sveriges alla underbara platser samtidigt som man har sitt lilla husmed sina tillhörigheter med. Vi lagar mat i husbilen, äter härliga frukostar och vi har en uteplats bara utanför dörren och oftast nära till havet eller annan badplats. Testa! Jag googlade reda på lite ställen att hyra husbil på. I Spånga finns uthyrning av husbilar, finns ett uthyrningsställe i Helsingborg också. Jag letade fram samtliga hubilar som går att hyra på

Träna! Ja men precis, något som brukar halka efter på sommaren av sol och massor av värme är träning. Det blir helt enkelt för varmt att träna. Nu behöver vi inte oroa oss för det i alla fall. Nu kan man träna hårt fast det är högsommar. Jag sitter faktiskt själv och kollar vilket gym jag äntligen ska skriva in mig på. Här i Enköping har vi några att välja på även om vi är en småstad. Just nu hänger det på 3 alternativ. A3 som ligger mitt på stan eller Friskis & Svettis. Kan inte bestämma mig riktigt.

Mitt sista tips är att frossa i filmer! Nu kan man med gott samvete ligga på soffan om kvällarna och sluka film efter film. När det är varmt och soligt så vill man njuta av sol, värme och bad hela kvällarna och man får faktiskt dåligt samvete om man bara sitter hemma och ruttnar under en fin kväll, inte sant?

Japp, det var mitt strå till stacken att försöka njuta av sommaren ändå även om vädret suger ankballe etc…. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

16 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marlene
9 years ago

Vi var på Öland under två veckor och vädret var toppen! Hörde att solen fortfarande är kvar där och hoppas den stannar tills vi åker ner snart igen. Ni är hur välkomna som helst att komma med bilen och stanna hos oss om ni vill. Vi har en superstor tomt i Löttorp, granne med systembolaget, minigolfen och tre bra stränder 🙂

Marlene
9 years ago

Vi var på Öland under två veckor och vädret var toppen! Hörde att solen fortfarande är kvar där och hoppas den stannar tills vi åker ner snart igen. Ni är hur välkomna som helst att komma med bilen och stanna hos oss om ni vill. Vi har en superstor tomt i Löttorp, granne med systembolaget, minigolfen och tre bra stränder 🙂

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Håller tummar o tår att ni (och alla vi andra) får bra väder under er husbilssemester.
Magasinet tränade jag på när det var nyöppnat och hade medlemsnummer 1
🙂 men slutade det blev lite för poppigt efter ett tag kände jag.

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Håller tummar o tår att ni (och alla vi andra) får bra väder under er husbilssemester.
Magasinet tränade jag på när det var nyöppnat och hade medlemsnummer 1
🙂 men slutade det blev lite för poppigt efter ett tag kände jag.

Malin
Malin
9 years ago

Hej Nina. Jag har gjort en beställning på en A2-poster. Pengarna är betalda men jag har inte fått någon bekräftelsemail eller svar på min mailfråga. Har min order kommit fram, eller har jag gjort något fel? Varma hälsningar Malin

Malin
Malin
9 years ago

Hej Nina. Jag har gjort en beställning på en A2-poster. Pengarna är betalda men jag har inte fått någon bekräftelsemail eller svar på min mailfråga. Har min order kommit fram, eller har jag gjort något fel? Varma hälsningar Malin

Annika
Annika
9 years ago

Om ni ska neråt Småland så är ni hjärtligt välkomna att hälsa på!! Det ser faktiskt liiite ljusare ut med vädret framöver…idag hade vi sol och ca 21 grader här!

Annika
Annika
9 years ago

Om ni ska neråt Småland så är ni hjärtligt välkomna att hälsa på!! Det ser faktiskt liiite ljusare ut med vädret framöver…idag hade vi sol och ca 21 grader här!

Evelina
9 years ago

Hi hi hi…har precis börjat lyssna på er pod…Så skoj!! Fnissar just nu åt ert samtal om Stefan S =)
Plöjer mig igenom avsnittet…Har haft en perfekt pod-dag (regn och rusk och städat)

Evelina
9 years ago

Hi hi hi…har precis börjat lyssna på er pod…Så skoj!! Fnissar just nu åt ert samtal om Stefan S =)
Plöjer mig igenom avsnittet…Har haft en perfekt pod-dag (regn och rusk och städat)

ThereseMcDonald
9 years ago

Nu tänker egentligen inte jag ha några åsikter om att du vet hur fetpung, ankballe och hästlem gånger och upphöjt i 5798 smakar, men jag måste säga att det verkar inget vidare. Eller, ja – det kanske beror på var man bor. I Trollhättan skiner solen rätt ofta faktiskt men det är inte så varmt. Kanske kan man då begränsa det till känslan av ponnypenis, kycklingsnippa och noshörningsröv upphöjt i 12? Eller vad säger du vännen?
KRAM

ThereseMcDonald
9 years ago

Nu tänker egentligen inte jag ha några åsikter om att du vet hur fetpung, ankballe och hästlem gånger och upphöjt i 5798 smakar, men jag måste säga att det verkar inget vidare. Eller, ja – det kanske beror på var man bor. I Trollhättan skiner solen rätt ofta faktiskt men det är inte så varmt. Kanske kan man då begränsa det till känslan av ponnypenis, kycklingsnippa och noshörningsröv upphöjt i 12? Eller vad säger du vännen?
KRAM

Anna
Anna
9 years ago

I Skåne hade vi 27 grader varmt idag. Stekande sol. Najs!

Anna
Anna
9 years ago

I Skåne hade vi 27 grader varmt idag. Stekande sol. Najs!

Madde K
Madde K
9 years ago

Jag får väl rösta på A3 när det gäller val av gym. Trevlig och kunnig personal. Milon är perfekt om man inte har så mycket tid men om man vill få en rejäl genomkörare av kroppen iaf.
Kan ju även vara så att jag är opartisk i frågan eftersom maken är delägare 😉

Kram M

Madde K
Madde K
9 years ago

Jag får väl rösta på A3 när det gäller val av gym. Trevlig och kunnig personal. Milon är perfekt om man inte har så mycket tid men om man vill få en rejäl genomkörare av kroppen iaf.
Kan ju även vara så att jag är opartisk i frågan eftersom maken är delägare 😉

Kram M

Nästa inlägg

Vinn lyxmiddag för 2 i samarbete med Bag In Cook Book

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x