ANNONS

Oroliga fjärilar i magen

/

Godmorgon!

Det är inte varje morgon som man mitt i sommaren känner att det är så urrigt att man väljer att tända ljusen på morgonen.

Här känns det verkligen som riktig höst. Grått, kallt och urrigt. Huuuu….. Känns som man går i raggsockor och tjock luvtröja hela tiden. Kan det inte bara vända nu? Ni som bor neråt i landet, grattis! Njut!

20140701-070239-25359891.jpg

Sitter och äter frukost. Jag har oroliga fjärilar i magen. Idag har jag tid hos prickdoktorn igen. Kl. 10.20 ska jag vara där. Det är första gången som jag går dit efter jag tog bort mina två prickar på ryggen och fick konstaterat att det var förändringar i dom. Vet inte alls vad som ska hända idag men jag tror att jag ska kolla fler prickar och kanske måste jag ta bort fler. Tony hade mycket på jobbet idag också så jag får inget moraliskt stöd med mig. Annars kan jag tycka att det är skönt att ha det då jag är som jag är. Hör bara det som är ”farligt” typ…. Det känns som om jag inte är vid mina sinnens fulla bruk vid läkarbesök. Eller som att rädslan tar över allt. Jag har ju massa funderingar nu också. Mitt sätt att förhålla mig till solen t ex. Jag skyr ju nästan solen nu. Håller mig undan och vågar knappt vistas i den. Tänker också på om det kommer vara såhär nu? Ta bort prickar – vänta på resultat (paniskt) osv. Men om det bara är så så är jag givetvis lyckligt lottad. Om det stannar där. Att resultatet stannar vid förändringar alltså.

Aja, nu ska jag fixa i ordning mig och Milo här. Milo ska till föris idag. De sista dagarna på föris för hans del nu. Snart är fyra års vistelse på förskolan slut. Det känns helt galet. Min bebis…. att han börjar förskoleklass till hösten är helt galet och ångestfyllt för den här mamman. På torsdag har vi bjudit hit hela hans avdelning. Alla barn och pedagogerna som jobbar kommer och ska få bli bjudna på jordgubbstårta, godiskakor, mini-cupcakes och kanelbullar som Milo beställt. Han längtar så han nästan smäller av!

Nu göra oss klara! Hoppas du får en fin tisdag! ❤️

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00