Oroliga fjärilar i magen

Godmorgon!

Det är inte varje morgon som man mitt i sommaren känner att det är så urrigt att man väljer att tända ljusen på morgonen.

Här känns det verkligen som riktig höst. Grått, kallt och urrigt. Huuuu….. Känns som man går i raggsockor och tjock luvtröja hela tiden. Kan det inte bara vända nu? Ni som bor neråt i landet, grattis! Njut!

20140701-070239-25359891.jpg

Sitter och äter frukost. Jag har oroliga fjärilar i magen. Idag har jag tid hos prickdoktorn igen. Kl. 10.20 ska jag vara där. Det är första gången som jag går dit efter jag tog bort mina två prickar på ryggen och fick konstaterat att det var förändringar i dom. Vet inte alls vad som ska hända idag men jag tror att jag ska kolla fler prickar och kanske måste jag ta bort fler. Tony hade mycket på jobbet idag också så jag får inget moraliskt stöd med mig. Annars kan jag tycka att det är skönt att ha det då jag är som jag är. Hör bara det som är ”farligt” typ…. Det känns som om jag inte är vid mina sinnens fulla bruk vid läkarbesök. Eller som att rädslan tar över allt. Jag har ju massa funderingar nu också. Mitt sätt att förhålla mig till solen t ex. Jag skyr ju nästan solen nu. Håller mig undan och vågar knappt vistas i den. Tänker också på om det kommer vara såhär nu? Ta bort prickar – vänta på resultat (paniskt) osv. Men om det bara är så så är jag givetvis lyckligt lottad. Om det stannar där. Att resultatet stannar vid förändringar alltså.

Aja, nu ska jag fixa i ordning mig och Milo här. Milo ska till föris idag. De sista dagarna på föris för hans del nu. Snart är fyra års vistelse på förskolan slut. Det känns helt galet. Min bebis…. att han börjar förskoleklass till hösten är helt galet och ångestfyllt för den här mamman. På torsdag har vi bjudit hit hela hans avdelning. Alla barn och pedagogerna som jobbar kommer och ska få bli bjudna på jordgubbstårta, godiskakor, mini-cupcakes och kanelbullar som Milo beställt. Han längtar så han nästan smäller av!

Nu göra oss klara! Hoppas du får en fin tisdag! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sussie
9 years ago

Håller tummarna för dig idag – att det bara är bra besked hos prickdoktorn!! Stor kram

Sara Heliosson
9 years ago

Hej!
Jag tog bort några fläckar först med laser, samtidigt som det bokade vi tid för några andra som inte såg så bra ut för att operera bort.. Läkaren skickade på analys och jag kände ingen oro alls, jag glömde till och med bort att han skulle ringa inom en månad. Men så ringde han, ”Du har inte cancer, men….”.
Jag mådde så illa! Men vi träffades dagen efter, för han ville förklara hela saken.. Jag hade lindrig atypi i en av fläckarna jag tog bort, dvs ett typ lindrigt förstadie mot hudcancer.. Jag fick mig en rejäl tankeställare då han trodde det hade att göra med mitt solande för 10-15 år sedan (solarietiden du vet). Cellförändringarna/den lindriga atypin betydde ingen oro i sig, då vi faktiskt tagit bort fläcken. Men hade inte jag bokat det, och gått med det i månader/år så hade det kanske utvecklat cancer. Det får mig att må illa! Så det viktiga är att vi ständigt går på kontroller, kanske till och med utan att det är någon speciell fläck vi oroar oss för. Bara vi ligger steget före!!
All lycka ti dig idag, du ligger steget före så du kan säkert vara lugn! Kram

Sara Heliosson
9 years ago

Hej!
Jag tog bort några fläckar först med laser, samtidigt som det bokade vi tid för några andra som inte såg så bra ut för att operera bort.. Läkaren skickade på analys och jag kände ingen oro alls, jag glömde till och med bort att han skulle ringa inom en månad. Men så ringde han, ”Du har inte cancer, men….”.
Jag mådde så illa! Men vi träffades dagen efter, för han ville förklara hela saken.. Jag hade lindrig atypi i en av fläckarna jag tog bort, dvs ett typ lindrigt förstadie mot hudcancer.. Jag fick mig en rejäl tankeställare då han trodde det hade att göra med mitt solande för 10-15 år sedan (solarietiden du vet). Cellförändringarna/den lindriga atypin betydde ingen oro i sig, då vi faktiskt tagit bort fläcken. Men hade inte jag bokat det, och gått med det i månader/år så hade det kanske utvecklat cancer. Det får mig att må illa! Så det viktiga är att vi ständigt går på kontroller, kanske till och med utan att det är någon speciell fläck vi oroar oss för. Bara vi ligger steget före!!
All lycka ti dig idag, du ligger steget före så du kan säkert vara lugn! Kram

Coquina
9 years ago

Här kommer en kram till dig denna dag när du går igenom ett jobbigt läkarbesök! Du ska se att det kommer kännas mycket bättre när du varit där och fått svar på dina frågor och funderingar! Men då jag tänker precis som du skickar jag över massvis med kramar då jag förstår att det är jobbigt för dig!!!!

Kram Camilla F

Coquina
9 years ago

Här kommer en kram till dig denna dag när du går igenom ett jobbigt läkarbesök! Du ska se att det kommer kännas mycket bättre när du varit där och fått svar på dina frågor och funderingar! Men då jag tänker precis som du skickar jag över massvis med kramar då jag förstår att det är jobbigt för dig!!!!

Kram Camilla F

Fru P
9 years ago

Älskade vän. Det kommer gå så bra!! Vi är så lika du och jag… oroar oss i ONÖDAN när vi inte ens BEHÖVER oroa oss. Säger som min mamma brukar säga ”spara oroandet till du behöver oroa dig”. Enkelt/lätt sagt – men ack så sant. Varför ödsla energi på dumheter när man inte behöver?

Men som sagt. Det är lätt att ge råd. Svårare att ta till sig dem.

Kram <3

Fru P
9 years ago

Älskade vän. Det kommer gå så bra!! Vi är så lika du och jag… oroar oss i ONÖDAN när vi inte ens BEHÖVER oroa oss. Säger som min mamma brukar säga ”spara oroandet till du behöver oroa dig”. Enkelt/lätt sagt – men ack så sant. Varför ödsla energi på dumheter när man inte behöver?

Men som sagt. Det är lätt att ge råd. Svårare att ta till sig dem.

Kram <3

Lillemor
9 years ago

Håller tummarna att det går bra❤️❤️

Lillemor
9 years ago

Håller tummarna att det går bra❤️❤️

Nästa inlägg

Så njuter du av sommaren även om vädret suger hästpung!

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x