ANNONS

Powerwalkskväll

/

I lite för stor träningsjacka….

gav jag mig ut med make och minsting på en välbehövlig runda. Helt perfekt sträcka också. Stannade dessutom till och stod och pratade med vänner som bor på vägen.

20140701-201640-73000399.jpg

Så skönt när det är gjort. Huvudvärk är bättre men yrseln håller i sig. Just nu sitter jag och kollar Allsång på Skansen. Sanna Nielsen står och sjunger sin låt från Eurovision. Vet ni att hennes kille Jocke är från Fjärdhundra? Ni vet där vi bodde förut? Tonys bror John är god vän med honom. Så många har den stora äran att springa på fina Sanna lite då och då här i vår småstad. Inte jag dock, har aldrig sett henne…. Hon sägs vara jättegullig!

Nu ska jag kolla vidare. Lugn och skön kväll såhär på en tisdag. Solen kikar fram och jag nästan svimmar av chocken. ”Vart har du varit?” liksom. Long time no seee….håll dig kvar nu för bövelen innan vi alla emigrerar! 🙂

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00