Morningwalk!

Gooooodmooooooorning!

Jag är så lycklig för solen skiner äntligen här! Jag blev så glad när jag kom upp i morse att jag kastade på mig träningskläderna och gav mig ut!

Det är inte mycket som slår morgonpromenader med sol på sommaren. Dagen har just vaknat. Allt känns nytt och fräscht och solen liksom laddar för att värma upp dagen. Å så får jag gå där mitt i och bara må bra. Va? Har du inte gått några morgonpromenader ännu så testa, det är verkligen HELT LJUVLIGT!

20140702-092503-33903950.jpg

Tog min mellanlånga runda som jag brukar kalla den. Underbart! I helgen kanske vi ska lyckas klämma in långrundan. Det är så oerhört befriande att kunna gå såhär långt utan att få känslan att muttski ska gå av eller att jag ska tappa bäckenet på gatan. Ni anar inte vad glad jag är för det! ❤️

20140702-092726-34046368.jpg

Hörrni! Har ni ännu inte tävlat i The Fooo tävlingen måste ni ju bara rusa in och göra det! Idag är sista dagen att delta! HÄR hittar ni tävlingen!

Hepp! Hörs snart igen!

 1. Helene skriver:

  Visst är det skönt med morgonpw! Kör det nästan varje morgon med, nu under semestern blir det längre rundor. Brukar ladda hem sommarpratare och ta en per runda!

  Vad heter modellen på dina fina glasögon?

 2. Helene skriver:

  Visst är det skönt med morgonpw! Kör det nästan varje morgon med, nu under semestern blir det längre rundor. Brukar ladda hem sommarpratare och ta en per runda!

  Vad heter modellen på dina fina glasögon?

 3. Så härlig och energigivande start på dagen <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..