Grillkväll och föryngringsapp

Ikväll satt vi ute hur länge som helst….

….skönt för Milo också som fick sitta med en filt runt sig. Den här värmen känns lite sådär just nu när han är sjuk.

Känns som det är absolut förbjudet att klaga när den, alltså värmen, äntligen är här. Men vi måste fly värmen för vi vet att det bara blir värre med värme och klibb på hans kropp nu. Ikväll har det kliat så förbannat. Imorn åker jag och hämtar ut Tavegyl. Den vi hade gick ut i Januari. Fan också så typiskt! Han gapar och skriker i sömnen nu även om vi haft på skummet. Han river sig själv överallt medan han halvsover och är helt borta. Måtte detta vara över snart! Ändå är jag så glad att han fått det, det sägs ju bli värre ju äldre man är. Jag vet hur det känns. Imorgon är fjärde dagen och sen kommer femte så då borde det börja vända om man ska lyssna på allt jag hört omkring mig nu.

20140707-230046-82846479.jpg

20140707-230046-82846859.jpg

Här satt vi ikväll, vi grillade lite och mös när solen inte var lika stark. Milo fick också vara ute och lufta lite. Såg att min bloggkollega Bakverk & Fikastunder visade en förändring av en bild hon tagit med hjälp av en app. Ja vi gamla tanter behöver verkligen hennes tips. Tänkte att jag skulle tipsa Dig också.

20140707-230405-83045495.jpg

”Voilà” så trollar vi bort några år direkt! Appen heter Creamcam. Den är dessutom gratis, bara till att fixa sig lite föryngring. 🙂

Nu skriker han igen. Måste klappa på honom lite….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ta på sig BH:n, lägenhet…och järntabletter!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x