Kopp-snack och JLo rumpa!

Hej vänner!

Smälter ni bort i sommar-Sverige!? Det gör jag och Milo. Nu har jag fått massa bra info om vattkopporna. Det är en hel vetenskap.

Inte sola och bada i nån plaskpool, hög infektionsrisk enligt 1177, så vi har suttit inne vi. Svettats som lökar. Vi var ute på dagen och fikade när svärisarna var här och sa hej till oss…i skuggan. Men vafasen hjälpte det? Smällhett!

Nu har vi fått lite mediciner för natten. Jag har också spritat på kopporna för att rengöra men också för att få dom att torka snabbare. Ni lär få höra imorn hur natten gått. Bara det inte blir som inatt?!?

Nu till något helt annat!

20140708-191449-69289806.jpg

Har ni hört talas om Pop-Up jeans? Jag har nämligen ett par nu förstår ni! Det är ett par URSNYGGA jeans från Italien. Dom är så tunna och mjuka och dessutom fasligt snygga. Vet ni mer då?! Man kan stoppa i små kuddar i rumpan så man får värsta bästa JLo asset. Whooop whoop. Nu börjar vi snacka prylar för tanter alltså! Kolla skillnaden på bilderna! Åh, på riktigt var det som att vara 25 år på rumpan igen! Dessa är från The Little Showroom. Ska berätta mer om dom en annan dag.

Nu ska vi nämligen grilla här förstår ni, innan dess ska jag smörja Milo och ge honom medicin så han kan somna lungt förhoppningsvis?!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sista dag för tävling och ett härligt middagstips!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x