”Living HELL”

MAJJ gadd! Vet inte var jag ska börja någonstans?

Inatt har varit ett ”living HELL”. Inatt fick vi smaka på hur det var när Milo aldrig sov på nätterna igen. Det var som att kastas tillbaka några år och så multiplicerar man det med 147. Typ så!

Stackars stackars unge! Han har haft en av de jobbigaste nätter hittills. Alltså, fyyyyy faaaaaan säger jag. Han var så trött igår kväll när han skulle sova, men hade sånt kli så han fick panik. Vi hade på PoxClin…hjälpte helt plötsligt inte alls. Vi hällde på honom potatismjöl över hela kroppen, hjälpte inte alls. Vi hade öppet fönster och inget täcke. Vi hade på PoxClin igen och så sjöng jag ”Sov du lilla Videung” en miljard gånger. Han satt upp i sängen och verkligen skreeeeek rakt ut. Han liksom vrålade i panik. Sen var han så trött så han ville ju bara sova. Så då skrek han att inte kunde sova. Kl 02 inatt fick han duscha svalt. Han skrek då med till en början men lugnade sig när vattnet plötsligt lugnade kliandet. Han lindades in i handdukar, upp i svala sovrummet och sen äntligen somnade han (säkert av ren utmattning) i 2 timmar. Kl 04 satt han igång igen, men tack och lov inte lika intensivt.

Vi hade Tavegyl hemma men den gick ut i Januari i år. Hur typiskt! På Facebook skrev många att jag skulle ge det ändå. Men kan man det tror ni? Alltså flaskan är aldrig öppnad? Jag är lite försiktig med sånt (som med mycket annat). Idag ska jag få annan Tavegyl i alla fall för detta är ju helt ohållbart. Ingen av de stora hade de på det här sättet. Herreminjee! 🙁 Man är så maktlös och det enda man vill är att det ska sluta klia så ungen får lugn.

20140708-082808-30488453.jpg

Trött morsa! Bry er inte om överläppen, den åker ut sådär när jag är trött bara. För att inte prata om Tony som ska jobba idag. Inatt sa vi om vartannat…

”Gå och lägg dig du som ska upp och jobba imorn”.

”Nä, gå och lägg Dig du som ska vara hemma med honom imorn”.

Ingen av oss gick, det gick inte bara. Även om man hade legat i uthuset så hade man hört hans vrål. Fruktansvärt. Vi fick ju nån timmes sömn tidigt i morse så vi får väl vara glada för det.

20140708-083123-30683751.jpg

Milos fötter. Syns lite dåligt men bara under sin vänstra fot har han 23 vattkoppor. Då har jag inte räknat dom som sitter på tårna. Han har i ögonen, hela tungan, hela halsen för att inte prata om allt annat. Älskade unge! Den här värmen som råder just nu är kul för många av er, men för oss gör det bara saken värre. Usch….så typiskt!

20140708-083401-30841497.jpg

Nu ska jag dricka en stor kopp kamomill the. Dricker jag kaffe nu brakar väl magen ihop. Jag ska jobba lite också…men du, vi hörs igen om en stund. Hoppas du får en fin tisdag! ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grillkväll och föryngringsapp

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x