Status och vattkoppor och annat!

Godmorgon min vän!

Jag har varit ute och gått på morgonen. Men det var ingen höjdare. Som sagt så verkar mitt järnvärde vara i botten nu och då kan en lätt promenad vara övermäktigt. Dag 3 med järntabletter idag och det lär dröja innan det kommer upp. Tips på järnrik mat emottages tacksamt!

Så hur var natten med vår lilla prickiga fis här hemma då? Jo men vilken skillnad mot igår. Han somnade gott efter en dusch och en dos Lergigan. Sov en bra stund och vaknade till sen och skrek, men inte alls samma panik…. Vid 2 tiden inatt vaknade han och hade lite jobbigt. Då smorde jag prickarna med alsolsprit och han lugnade sig DIREKT. Gud så skönt, sen sov han verkligen till 8. Så då kan jag med facit i hand säga att det för oss funkat bäst med alsolsprit och lergigan.

20140709-083106-30666661.jpg

Han är helt annan nu. Glad och sig själv igen. Många av kopporna har börjat torka. De som är längst ut från bål och rygg (armar och ben) har fortfarande vätskefyllda koppor på sig. Jag ska fortsätta badda dom med alsolsprit idag så de också torkar. Ingen feber mer heller. Så nu på dag 5 kan vi säga att det vänt. Precis som min kompis sa.

20140709-083609-30969498.jpg

20140709-083738-31058007.jpg

Jaja, får vi ordning på järnet nu också och blir av med kristallerna så kanske vi snart kan bara på banan igen så vi kan flytta. Kan meddela er att det är lite mycket ju nu.

Bli av med vattkopporna.
Sista beställningarna innan semester.
Börja planera flytt.
Flytten av min blogg.
Börja packa….

…..allt när man inte är hundra själv. Ja och detta är bara lite av det som händer just nu och det känns övermäktigt. Jag kan inte göra så mycket nu när Milo inte är pigg. Hoppas så att det blir bättre idag så jag hinner göra nånting. Prio 1 är att få iväg alla beställningar. Japp, då vet ni lite vad jag gör. 🙂 Glöm inte tipsa om järnrik mat om ni har nån koll på sånt!
Jag vet att rött kött är järnrikt. Broccoli, spenat, blodpudding och lever också, men vet ni något mer?

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kopp-snack och JLo rumpa!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x