Oflyt!

Så är det när en fattig ska ha roligt! 🙂

Så brukar min mamma alltid säga. Det var någon väninna som sagt så en gång när det hade skitit sig rejält för dom.

Lite så var det idag. Jag började dagen med att bli försenad till podcastinspelningen. Som tur var hade jag 3 upp på Niclas som annars står för det där med att bli sen. Så skönt när de är åt det hållet kan jag känna. Inspelningen gick supertoppen så inga problem så, ok….lite flamsigt och alldeles galet under bältet blev det idag men ingen av oss hade krafter att göra om eller för den delen göra bättre. Ibland får det bli lite rajtantajtan. 🙂

20140714-163139-59499570.jpg

Nypoddade och klara! Vill du lyssna på våra poddar går du bara in HÄR!

20140714-164954-60594279.jpg

Efter podden blev det dags att brassa till stranden. Milo hade blivit lovad efter att ha legat i vattkoppor när alla andra badade. Ilskna moln tornade upp sig på himlen och snålblåsten piskade oss men bada gjorde han. Bra! 🙂 Snabbt packade vi ihop och drog hem igen.

Lite så, typiskt när en fattig ska försöka ha roligt. 🙂 Jaha annars då? Jo, vi får eventuellt nycklarna tidigare till vår lägenhet. Tipptopp, då blir det kanske inte så hysteriskt stressigt innan vi ska dra på semestern. Vi är i det stora hela färdigpackade. Kläderna, alla lakan och lite av köket kvar men sen är vi klara. Hur kan vi vara det? Det är ju så försigkommet och i tid för att vara norra Europas största tidsoptimister så jag blir faktiskt förvånad över oss.

Hepp, nu ska vi snart äta middag. Jag ska snart bjuda dig på ett lite annorlunda recept. Kan säga att jag nog ska sluta köpa smör fr o m nu. Men mer om det senare!

2
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annica
Annica
9 years ago

Hej Nina! Först måste jag bara säga att din blogg är super. Från att för mig ha varit en liksom extrablogg att läsa när jag läst klart allt annat till nu- min favoritblogg- den jag läser först!
Jag är 37 år gift bor i Västerås o har en pojke på 8 o en flicka på 4. Dottern hade vattkoppor samtidigt som din son o jag fattade ingenting när du skrev om hur ni led..hon hade typ 70 st kliade knappt o feber en natt sen var det bra! Men min son..oh shit, säkert 1500 koppor feber för fjärde dagen nu, tavegyl poxclin o alsol. När vänder det? snälla säg att det vänder snart…
tack för en superblogg!

niiinis
niiinis
Reply to  Annica
9 years ago

Hej fina du! ♥ Kul att få vara din favvobloggerska! Det värmer gött ska du veta! Åh vad jag tycker synd o er. För milo vände det typ efter 5 dagar….så stå ut en dag till så ska du se att det vänder. Det är så hemskt, usch… Jag är så glad att det är över. Det kommer snart att vara över för er också!

Massa styrka och kärlek! ♥

Nästa inlägg

Dagens hudvårdstips!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x