Smakråd tack!?

Ni är ju så sjukt bra!

Jag behöver liksom inte ens Google längre, jag har er! Ni vet allt! Så jäkla bra!

Nu har jag fått tipset om Järnvitriol och Drivvedsbets heter det som jag ska ha något utav. Drivvedsbets såg faktiskt mest ut som det som jag vill ha i färg.

20140715-212759-77279829.jpg

Såhär ser det ut. Exakt såhär vill jag ha det. När jag efter att ni tipsat om Järnvitriol googlade så stod det lite om att det kunde vara farligt. Det visade sig inte vara så farligt i de små mängder man har det hemma efter att jag läst en kemist berätta om det. Men, det blir nog Drivvedsbets då det enligt Google såg ut exakt som jag vill ha det. Ska bara hitta det här i småstaden nu….. Om du vet var man kan hitta det så tipsa gärna.

Aja, vi har just kommit hem ifrån lägenheten. Nu har vi börjat burit in våra grejer och börjat planera vad vi ska göra om.

20140715-213351-77631383.jpg

Här är fönstrena i köket. Jag tycker så mycket om dom. Köket är vinklat så roligt…gillar när det är lite charm så.

20140715-213503-77703995.jpg

Har precis lagt ut detta på min instagram. Velar fram och tillbaka om jag ska behålla tapeten i hallen eller byta? Jag vill ju ha lite industrikänsla så för att jag tycker det är sååå snyggt. Men på något sätt har jag fallit för den här tapeten, tänker om jag kan få ihop det ändå på nåt sätt?

Vad tycker du?

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
9 years ago

Mysig lägenhet ni verkar ha fått tag på =)
Angående tapeten, vill du ha industristil så byt men annars så är det ju fint att bryta av med nåt också och då tycker jag behåll =) Vilken veligt svar 😉

Evelina
9 years ago

Mysig lägenhet ni verkar ha fått tag på =)
Angående tapeten, vill du ha industristil så byt men annars så är det ju fint att bryta av med nåt också och då tycker jag behåll =) Vilken veligt svar 😉

Heléne
Heléne
9 years ago

Tycker tapeten ser jättefin ut, men är övertygad om att det kommer att bli jättebra hur du/ni än gör.
Hoppas ni får en bra dag.

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Tycker tapeten ser jättefin ut, men är övertygad om att det kommer att bli jättebra hur du/ni än gör.
Hoppas ni får en bra dag.

Kram

Eva Jansson
Eva Jansson
9 years ago

Hejsan Svejsan!
Tittar in på din blogg titt som tätt, men har hittills inte kommenterat något. Fast nån gång ska ju va den första! Spännande att flytta! Även om det är en hel del slit med det också. Tapeten är görfin och jag är övertygad om att en ljus industristil skull bli störtskön ihop med tapeten. Ska bli kul att se hur du gör, å som sagt tidigare kommer det att bli vad du än bestämmer dig för.
Kramzi so long

Eva Jansson
Eva Jansson
9 years ago

Hejsan Svejsan!
Tittar in på din blogg titt som tätt, men har hittills inte kommenterat något. Fast nån gång ska ju va den första! Spännande att flytta! Även om det är en hel del slit med det också. Tapeten är görfin och jag är övertygad om att en ljus industristil skull bli störtskön ihop med tapeten. Ska bli kul att se hur du gör, å som sagt tidigare kommer det att bli vad du än bestämmer dig för.
Kramzi so long

Nästa inlägg

Inredningsplaner för köket!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x