Bland det snyggaste som finns!

 

vita sneakers

 

 5) HÄR

Jag äääälskar vita sneakers. Bland det snyggaste jag vet på en sommartjej är en vit tischa, jeans-shorts och ett par vita sneakers. Jag håller på och letar efter ett par nämligen. Hade ju ett par vita nya converse men en tjuv var framme här hemma. Även kallad pubbeunge. 😉 Nu letar jag efter ett par fräscha snyggingar att trivas i. Här hittade jag en hel drös!

Bruna ben + jeansshorts + vita sneakers = SANT!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
Camilla
9 years ago

Visst är det en väääldigt snygg kombo….
Jag röstar för nr 1 eller 5 =)
Hoppas det går bra mitt i flyttkaoset.
Kram!

Camilla
Camilla
9 years ago

Visst är det en väääldigt snygg kombo….
Jag röstar för nr 1 eller 5 =)
Hoppas det går bra mitt i flyttkaoset.
Kram!

Nästa inlägg

My space in ”the röra”…..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x