My space in ”the röra”…..

20140716-080340-29020943.jpg
Godmorgon!

Detta stället är det enda stället här hemma där jag bibehållit någon form av ordning. Allt annat är kaos såhär dagen innan flytt.

Jag märker att jag blir väldigt stressad av ett rörigt leverne. Alltså, jag fixar inte att det ligger grejer överallt även om vi är mitt i flytten. Det här bordet var fullt av skit en dag och jag höll på att ”go bananas”. Kände att jag behövde fixa ytan pronto. Så nu är liksom detta stället mitt enda ”lugn och ro” ställe i hela huset. Därför äter jag t ex min frukost vid detta bordet… Ja, jag är precis så psyco som jag brukar vara. Ja inbillar mig att det är min kreativa sida som ibland behöver ett mig…det lät väl konstnärligt. 🙂

20140716-081821-29901837.jpg

Den här flaskan bubbel har jag på kylning. Den ska vi korka upp på kvällen imorn när vi flyttat in färdigt. Vi ska sitta på balkongen, tända ljus, äta chips och dricka bubbel…. Vi ska pusta ut och glädjas åt att vi äntligen hittat ett hem åt oss. Ett hem som jag ska göra allt för att vi ska trivas i. Ska berätta mer om mina ”fynd” på nätet senare. 🙂

HAPPY onsdag till dig! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anneli
9 years ago

Är ju supersmart att göra så =) Man behöver ha iaf ett ställe där man kan sätta sig och kunna ta det lugnt. Även när man är mitt uppe i flyttkaos.

Anneli
9 years ago

Är ju supersmart att göra så =) Man behöver ha iaf ett ställe där man kan sätta sig och kunna ta det lugnt. Även när man är mitt uppe i flyttkaos.

Janet
Janet
9 years ago

Lycka till med flytten.njut av bubbel sen.för det är ni värda.ha en fin kväll

Janet
Janet
9 years ago

Lycka till med flytten.njut av bubbel sen.för det är ni värda.ha en fin kväll

Nästa inlägg

Smakråd tack!?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x