ANNONS

En hälsning från en strumpa!

/

En hälsning ifrån en strumpa i flyttkaoset!

20140716-124654-46014694.jpg

20140716-124655-46015564.jpg

Här har ni mig och alla mina strumkompisar!

Milo, ja det är han som är det minsta barnet i huset vi alla bor i. Han tog bilden på hon som sitter på golvet. Hon sitter där på golvet och sorterar oss strumpor. Det är alltid hon som gör det, dom andra verkar inte tycka att det är kul…. Men det gör hon som sorterar oss, det måste hon ju göra då det alltid är hon som gör det.

Alltså, jag och mina vänner har legat i dessa två IKEA påsar (de blåa plastiga) ganska så länge nu. Ibland tar hon fram oss och hittar kompisar åt några av oss. Vi som inte har någon kompis lägger hon tillbaka i den blåa påsen. Ibland känner man sig som ett utstött kadaver som varken har en vän eller någon som vill kännas vid en. Min kompis försvann för ett par år sedan. Jag vet inte hur det gick till? Vi hoppade i tvättmaskinen tillsammans, sen var han bara borta? Efter att han försvann så har jag mest legat i den här påsen.

Ibland blir det lite festligt dock. Ibland blir jag ihopparad med en annan kompis som inte alls liknar mig. Lite festligt att få komma ut sådär mellan varven…..men att vara strumpa åt den här personen är lite speciellt.
Jag tror att han blir mest svettig i hela familjen faktiskt, tidigare….när jag hade min kompis kvar så satt jag alltid på hon som sorterar oss fötter. Där var det ganska så behagligt förutom de tidiga morgnarna då hon oftast tog med oss. Då kunde det bli riktigt tufft. Men nu är det bara han som är störst och har mörkast röst som tar med mig. Vet inte om jag hellre skulle vilja vara kvar i IKEA-påsen faktiskt….

Idag, idag känns allt annorlunda. Idag känns det som hon som sorterar har helt andra tankar! Idag känns det som att jag kanske kommer få flytta ifrån min blåa påse för alltid. Komma till ett nytt ställe. Bli något annat kanske? Jag är riktigt spänd med också lite rädd och nervös. Kommer det att göra ont att bli något annat? Eller kommer det bara vara som en fantastisk resa? Jag väljer att tro på det sistnämnda.

Idag händer det, idag flyttar jag ur min påse. Au revoir IKEA påse, nu går jag vidare i livet!

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00