Lampinspiration – Industrilampor

lampor ellos

1 & 2) HÄR

Japp, gissa om mina ögon börjar bli fyrkantiga av allt googlande. Har fått lite tips om lampor och har nu scannat igenom Ellos utbud. Detta är bara en BRÅKDEL av vad jag hittade där. Dom har verkligen massor, TACK för tips! Du hittar alla deras lampor HÄR

Jag har också hittat dessa SNORBILLIGA lampor på Clas Ohlson som också kan vara riktigt coola att hänga 3 stycken på rad.

Sladdlampa

HÄR hittar du den! Endast 99 spänn/styck!

biltema

HÄR hittade jag en ÄNNU billigare, Biltema står för den!

Japp, sorry….bloggen bara väller ööööver av inredningsplaner just nu.. Det är för att mitt liv typ bara handlar om detta hela tiden just nu. Nu när jag kommit in i en tom lägenhet så sätter alla såna tentakler igång i mig som gör att jag bara planerar och klurar hela tiden. Men men, snart har vi flyttat in och då kanske jag lugnar mig lite. 😉 Hoppas dock att någon av er ska bli lite inspirerad fast det är mitt i sommaren och man gör ALLT annat än boar och pular hemma. 🙂

Nu ska jag göra lite posters mitt i allt! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jenny
jenny
9 years ago

var ute efter samma sorts lampa och hittade en liknande på IKEA för 199 :- =) Som hittat! Dock bara i cream vitt.

jenny
jenny
9 years ago

var ute efter samma sorts lampa och hittade en liknande på IKEA för 199 :- =) Som hittat! Dock bara i cream vitt.

Nästa inlägg

Bland det snyggaste som finns!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x