Trött så jag vill gråta….

20140717-212204-76924823.jpg
Trött – Slut som artist!

Min rygg värker så jag vill gråta. Jag har aldrig haft så ont i min rygg någonsin. Jag kan knappt gå.

MEN, vi är färdiga!!! Bara kyl och frys som ska packas ner men det gör jag imorgon. Har lite tvätt också som ska vikas men sen är det verkligen tomt. Nu finns ingen ork till nånting alls, det där bubblet får vänta till imorgon kväll när vi farit iväg på semester. Jag ska ta med den så jag och Tony kan sitta på campingen i Gränna och dricka bubbel.

Jag var bara tvungen att komma in och säga hej till dig, har ju varit i min flyttbubbla hela dagen och knappt varit kontaktbar. Vi hörs imorn igen och förhoppningsvis har jag blivit eb piggare människa då. ❤️

Stor kram!

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
9 years ago

Härligt bra jobbat!! Du var så lik Laila Bagge fast med mörkt hår på den där bilden!

Viktoria
Viktoria
9 years ago

Men kära nån så ni måste ha slitit! Bra för er att komma iväg och få tankarna på annat. Ha en skön semester.
Kram

Berit
Berit
9 years ago

Härligt bra jobbat!! Du var så lik Laila Bagge fast med mörkt hår på den där bilden!

Klara
Klara
9 years ago

Oj, vad ni sliter!! Hoppas din rygg blir bättre!! Men jag hoppas ni får en skön semester i Gränna! Ett tips är att åka över till Visingsö . Vi gjorde det för en vecka sedan & cyklade. Väldigt mysigt. Man kan åka häst & vagn & bada i en pool ( 27 grader varmt

Viktoria
Viktoria
9 years ago

Men kära nån så ni måste ha slitit! Bra för er att komma iväg och få tankarna på annat. Ha en skön semester.
Kram

Anna 78
Anna 78
9 years ago

Hoppas du får sova gott! Var rädd om ryggen!

Klara
Klara
9 years ago

Oj, vad ni sliter!! Hoppas din rygg blir bättre!! Men jag hoppas ni får en skön semester i Gränna! Ett tips är att åka över till Visingsö . Vi gjorde det för en vecka sedan & cyklade. Väldigt mysigt. Man kan åka häst & vagn & bada i en pool ( 27 grader varmt

Anna 78
Anna 78
9 years ago

Hoppas du får sova gott! Var rädd om ryggen!

Nästa inlägg

Kristallsjukan, krämpor och träning!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x