Godmorgon nya lägenhet!

Godmorgon!

Ryggen är lite bättre efter vila. Herreminjee….vill bara till min osteopat och bli fixad igen. Det får bli efter vår husbilssemester.

Vi har sovit vår första natt i lyan. Somnade i soffan allihop och där blev vi kvar. Jag vaknade kl 02 av skriande fiskmåsar som skrek för full hals. Bara att stänga alla fönster och försöka somna om. Somnade igen efter halv 4 nångång. 🙂 Så första natten var väl ingen höjdare. 😉 Det är KAOS här, därför blir det inte så mycket bilder. Finns liksom inget att visa ännu. Ska faktiskt bli skönt att bara släppa det och åka bort ifrån allt. Så tar vi tag i allt sen när vi kommer hem igen. Då blir det måla och bygga det såkallade köksbordet. Har hittat var drivvedsbets säljs här i vår lilla småstad. Jag ska ta mig an denna hyreslägenhet nu och verkligen lägga ner energi och försöka visa hur man kan göra om något som man inte äger själv. Ska bli så roligt och jag ser så mycket fram emot det.

Vår katt ska få en mjukstart med att återigen bli innekatt. Han har ju blivit det två ggr förut och det har funkat utmärkt. Ändå är man nervös att gången ska komma då han inte trivs. Jag har lusläst allt om detta och alla experter är överens om att katter oftast vill vara med sin flock och människor han känner och att det märks tydligt om de inte trivs. Vår katt är högt älskad av mina föräldrar och ska vara hos mina föräldrar när vi är borta. Dom känner han väl också. Sen ska vi ta in honom i lägenheten och se till att han får en bra start. Hörrni det är meckigt med djur när man ska åka bort. Hade han inte HATAT att åka bil så hade han kunnat vara med på våra semestrar.

20140718-082250-30170190.jpg

Hörrni! Idag är det podcast-släpp igen. Nytt avsnitt är ute. Åh herreminjee så jag skrattade på denna podd alltså. Nästan så vi kände att vi behövde klippa redigt i det men vi lät det mesta vara kvar…. Vi bjöd på det! Skrattade så jag grät nästan…..

Du kan tanka hem samtliga poddavsnitt HÄR!

20140718-093754-34674199.jpg

20140718-093752-34672499.jpg

20140718-093753-34673358.jpg

20140718-093751-34671621.jpg

20140718-093755-34675065.jpg

Har snabbfixat balkongen för att kunna sitta här och pusta ut medan man håller på och plockar. Jag vill ju bara till Ullared och köpa 127 lyktor liksom och helt andra plädar och kuddar…men det här duger bra nu. Det är riktigt mysigt att sitta här ska jag säga.

Nähepp! Nu måste jag fortsätta här! Hoppas du får en underbar fredag och helg, i eftermiddag drar vi på semester. Men vi hörs innan det…. ❤️

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Heléne
9 years ago

Va fint du har gjort på så kort tid.
Jag har också gått på efterlängtad semester idag, känns heeeeelt underbart:-)
Ha nu en fantastisk husbilstripp och hoppas du har njutit av ett glas bubbel ikväll.

Kram

Heléne
Heléne
9 years ago

Va fint du har gjort på så kort tid.
Jag har också gått på efterlängtad semester idag, känns heeeeelt underbart:-)
Ha nu en fantastisk husbilstripp och hoppas du har njutit av ett glas bubbel ikväll.

Kram

Nästa inlägg

Trött så jag vill gråta….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x