Husbilssemestern har startat!

Go’kväll i underbara sommar-Sverige!

Vi är ÄNTLIGEN på väg. Ett tag tänkte jag att vi inte skulle komma iväg alls idag…. Ja men ni vet hur det är. Så jäkla meckigt och 10.000 saker som ska roddas först.

Jag beundrar verkligen mig och Tony idag. Fy fan, inte nog med att vi flyttat. Vi har i samma veva packat för 10 dagars husbilssemester. Fick just en kommentar på min instagram (@ninahermansen1) om att vi var hardcore. Jag håller med. 😉

20140718-211225-76345261.jpg

20140718-211225-76345638.jpg

Här sitter jag just innan det är ”take-off”. Är glad att jag hittade den här tischan också. Den bara försvann efter första gången jag använt den för att dyka upp i flytten nu. Har fortfarande inte hittat dom där vita jeansen som kom bort förra gången dock. Ledsamt! 🙁

20140718-212442-77082475.jpg

Den här roliga Nissen då? (Helt ovetande att han sitter och gör PEACE med fingrarna). Han skulle få en liten överraskning efter att han ätit upp sin korv här i husbilen. Åh han var så spänd så han höll på att svimma. ”Oh nej…. tänkte jag. Nu blev nog förväntningarna lite för höga. Mycket riktigt. När han hade ätit klart la jag en nyöppnad Calippo Cola framför honom som jag veeeet att han älskar. Gissa om femåringar kan dölja vad de egentligen känner? NOPE. Inte direkt va? Han blev superduperbesviken. För enligt hans blick så förväntade han sig nog en leksak eller nåt och så slänger morsan fram en Calippo Cola liksom. Ööööööh…. B O R I N G! Det var orutinerat av mig som mamma. Vi brukar ju säga sådär när det handlar om leksaker, inte nån jävla Calippo Cola. PUNKT!

20140718-213312-77592205.jpg

Dålig bild men den här bilen såg ut som en seriefigurs bil. Alltså, den liksom gick på snedden. Typ som att bakhjulen gick i ett eget spår, och framhjulen i ett eget. Ramsned hela bilen tror jag. 🙂 Från Finland, mina landsmän måste ha lite bättre koll på kärrorna för tusan. 🙂 Tony hade velat åkt bakom för att se om något av däcken skulle smälla av friktionen. Katastroftänkar-Nina lackade ur och undrade om Tony var knäpp i skallen?! Jag var mer bekymrad över om de visste att bilen var helt sned, men det måste dom väl veta? Den har väl antagligen blivit det vid någon krock eller nåt. Jag hade velat åkt ifatt och gestikulerat yvigt i framrutan att bilen är sned och att något kanske kan hända med däcken on man inte åtgärdar det pronto. Dock så hann de åka av och jag tänker att de skulle stanna bilen snart och då skulle ändå inget hända.

20140718-213846-77926217.jpg

Excuse me and hello! Men hur goda var dessa då? Alltså…inte så att bara de röda var goda eller så utan alla var kanongoda.

Nä, nu ska jag hålla min man lite sällis här i husbilen. Milo sover redan. Campingen var så gulliga och ringde och förklarade hur vi skulle checka in då receptionen stänger kl 22 och vi inte kommer hinna fram innan dess. Det är service det. Vi börjar vår husbilssemester på Grännastrandens camping. Ska bli spännande att se hur den är, hört mycket gott om den.

20140718-214344-78224259.jpg

Välkommen att följa med på #familjenhermansenshusbilssemester som hashtagen heter på Instagram. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
9 years ago

Va skönt för er med semester!!!
Kör försiktigt!
Kram

Nästa inlägg

Kristallsjukan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x