Godmorgon Gränna!

Godmorgon min vän!

Jag vaknar upp till en helt fantastisk utsikt här på campingen. Kan tro att detta måste vara en av de bästa platserna. Det gör nästan lite ont i själen och sakta känner jag hur jag så smått börjar släppa axlarna ifrån öronen. Åh vad vi behövde detta.

20140719-081636-29796599.jpg

KOLLA!!! Underbart väder och vattnet ligger nästan spegelblankt. Vi kom fram inatt efter kl 1. Jag somnade lite där i husbilen och vaknade till och tyckte det var konstigt att vi var på en sån liten småväg som vi var. Mycket riktigt så hade Tony suttit och brummat 5,5 mil åt fel håll. Åh nej, när man är trött och bara vill lägga sig raklång för att sova är man inte jätteglad när man märker det. Det var bara att vända och åka tillbaka. Väl framme hittade vi inte lådan där vi skulle hämta vår nyckel så det blev lite mer tid som gick. Någon nattvakt på campingen hjälpte oss till slut så vi kom in. Det blev inte mycket kolla hur vi ska ligga med husbilen utan kör in den på platsen och sov.

20140719-082111-30071115.jpg

Kolla natthimlen inatt när vi åkte på dessa småvägar. Jag får tänka positivt att det nog inte hade blivit just denna bild om vi inte åkt vilse. 🙂

20140719-082200-30120332.jpg

Det här är min vy just nu. Ska strax kliva upp och laga frukost åt oss alla. Den första kaffekoppen på semestern och vi ska sitta ute och njuta av vår frukost. Nu ska jag släppa axlarna och börja andas in ordentligt.

20140719-082300-30180808.jpg

Jag hör hur mina fina står där ute och pratar med folk som passerar. Efter frukost get vi oss iväg för att kolla campingen ordentligt. Vi bor på Grännastrandens Camping. Berätta gärna vad man inte får missa när man besöker Gränna! ❤️ Hörs snart igen!

Ps: Mer bilder ifrån vår semester hittar du på min instagram (@ninahermansen1) och hashtag #familjenhermansenpåhusbilssemester.

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
9 years ago

Jag skulle rekommendera att åka upp på grännaberget och äta räksmörgås och njuta av utsikten eller åka över till Visingsö och åka remmalag 🙂 För några år sedan köpte min pappa tillbaka sin ”barndomssommarstuga” som ligger i Röttle typ 3 kilometer ifrån Gränna och dom har en mysig hamn. Vi brukar packa en korg med godsaker och gå ner och bara känna lugnet. Det är nått med luften där som får mig att må så otroligt bra! Hoppas ni får en mysig semester.

sofie
sofie
9 years ago

Älskar gränna! Åker dit varje år o campar! Åka över med båten till visingsö! http://www.visingso.net/aktiviteter, finns några mysiga restauranger nere vid vattnet (där båten går ifrån) , gå till stan, köpa rökt fisk!

sofie
sofie
9 years ago

Älskar gränna! Åker dit varje år o campar! Åka över med båten till visingsö! http://www.visingso.net/aktiviteter, finns några mysiga restauranger nere vid vattnet (där båten går ifrån) , gå till stan, köpa rökt fisk!

Chocochock
9 years ago

Det ser väldigt fint och rogivande ut.
Njut 🙂
Är husbilen er egen eller har ni hyrt?
Verkar lite mysigt att åka runt, men min man är inte lika övertygad…
Om du orkar och hinner, skriv gärna ett ”reportage” om hur husbilslivet går till, med packning, tips osv.
Ha en skön semester och gör ett besök i någon polkagrisbod!

http://chocochock.se
”50 nyanser av choklad”

Chocochock
9 years ago

Det ser väldigt fint och rogivande ut.
Njut 🙂
Är husbilen er egen eller har ni hyrt?
Verkar lite mysigt att åka runt, men min man är inte lika övertygad…
Om du orkar och hinner, skriv gärna ett ”reportage” om hur husbilslivet går till, med packning, tips osv.
Ha en skön semester och gör ett besök i någon polkagrisbod!

http://chocochock.se
”50 nyanser av choklad”

anna
anna
9 years ago

hej, som någon redan skrivit så är det mysigt att åka över till Visingsö , där finns ett lekland lite ovanför hamnen (som för övrigt också finns på höger sida när ni åkte in på Campingen) annars är ju själv Gränna lite mysigt och annorlunda ,allting är ju liksom på ”snedden” uppe i stan ha det !

anna
anna
9 years ago

hej, som någon redan skrivit så är det mysigt att åka över till Visingsö , där finns ett lekland lite ovanför hamnen (som för övrigt också finns på höger sida när ni åkte in på Campingen) annars är ju själv Gränna lite mysigt och annorlunda ,allting är ju liksom på ”snedden” uppe i stan ha det !

Nästa inlägg

Husbilssemestern har startat!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x