Semester ”mode”

Ville bara kika in och säga God Natt!

Idag fick jag en sån härlig överraskning i form av att mina släktingar är i krokarna och att vi bestämde helt spontant att vi åker dit imorn. Detta ligger på Orust och där har jag aldrig varit tidigare. Ni hänger såklart med.

20140723-221949-80389691.jpg

Hänger i denna sköna tunika från Love Forever. Har inte kommit ur den på hela dagen och funderar på att köra en kvällstvätt och sen får den vara på igen. Så jäkla skön är den och funkar toppen som strandklänning/mystunika/nattlinne. 🙂 Bra med komboplagg…. Haha! Snacka om semester ”mode” (läs på engelska) på den här donnan. Hoppas du har en skön kväll….. ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Semesterapoteket hos en hypokondriker

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x