Yves Rocher Anti Age Global- Riktigt bra anti-age

Tänkte att jag måste berätta om dessa produkter för dig.

Ni som följt min blogg under en tid vet ju att jag inte är superpepp på Anti-Age produkter. Mest för att jag tycker att de torkar ut huden vilket gör att anti-rynk effekten avtar då torr hud ofta ser rynkigare ut än återfuktad hud. Men nu måste jag berätta. Jag har ju inte direkt gett mig när det gäller att hitta Anti-Age produkter då jag gärna vill fördröja föråldringen av min hud samt eliminera de linjer som går.

Nu har jag testat dessa under en period och tycker att de funkar riktigt riktigt bra. Huden känns len och faktiskt riktigt återfuktad. För bra för att vara sant då jag nästan alltid blir torr av anti-age produkter kan man ju tycka. Har märkt att produkter med stamceller verkar snällare mot huden och det har dessa produkter. Jag tycker att huden blivit mer lugn eller hur jag ska säga. Ingen rödhet, inga jättefinnar även fast det är PMS, tycker att linjen vid ögat blivit mindre synligt och kanske att jag fått lite mer fasthet. Ska fortsätta köra på ett tag till för att se om det blir ännu mer förändring. Detta är en riktigt omtyckt produkt som är en av YvesRochers storsäljare. Priset är också helt ok med tanke på vad man faktiskt får betala för riktigt bra antirynk produkter.

20140723-221204-79924975.jpg

Ögonkrämen hittar du HÄR.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
9 years ago

En dum fråga kanske, men jag undrar vad det är för skillnad på dag-och nattkräm. Tycker det känns onödigt med olika men de fyller säkert ett syfte.
Tack för en fantastisk blogg!!!

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
9 years ago

Nattkrämer är oftast mer revitaliserandr. Alltså gör mer nytta, är mer feta och tröga i konsistensen. Allt för att du ska kunna ha en lättare kräm dagtid.

Tack själv! ❤️

Nästa inlägg

Semester ”mode”

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x