Skål & dags att åka hemåt….

Skål!

Ikväll sitter vi i kvällssolen utanför vår husbil. Det har varit en fantastisk dag på alla sätt. Du som hänger med mig på Instagram (@ninahermansen1) har sett lite av det vi pysslat med idag.

20140725-205235-75155194.jpg

20140725-205234-75154422.jpg

Vi sitter och delar en flaska bubbel och njuter av livet. Lyssnat på vår podcast och Milo har funnit kompisar som ha spelar fotboll med nu.

Jag har dock en jävla hemlängtan nu. Jag fick mens idag också så nu börjar allt bara kännas jobbigt. Trångt, mens, värme och hemlängtan är ingen bra kombo. Jag är inte jättebra på att vara borta för länge. En vecka är lagom, sen börjar det kännas lite jobbigt om inte alla i familjen är med. Katten behöver oss också då det blev lite strul med kattvakt nu…..

Imorgon kommer en recension på underbara Daftö. Kan på rak arm säga att detta är det bästa jag någonsin upplevt i campingväg. Detta slår allt, med hästlängder. WOW! Men mer om det imorn. Sen ska du få fortsätta hänga med i vår lägenhetsrenovering….som vår semester mest kommer att handla om. 🙂

Ha en mysig fredagkväll! Tror att ni alla är ute och njuter av sommar och härligheter då det är så tyst här… ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
9 years ago

Gokväller! Äntligen får jag tid att läsa igenom allt du/ni har gjort
har inte haft så mycket tid att följa nu på semestern då man egentligen ska ha all tid i världen 🙂 har endast snabbläst och då inte allt 😉
Men nu ska jag ta mig tid 🙂 hoppas att ni har det underbart och det ska bli så
roligt att läsa allt. Tack snälla för allt du/ni delar med er av å så ska jag ju lyssna på podden oxå 🙂 🙂
Som alltid levererar det roligaste och bästa. Sommarkramar // Annika 🙂

Oliven
Oliven
9 years ago

Hej, du är ju öppen o skön som få. Gillar din blogg jättemycket, men framförallt gillar jag när du o nicklas kör podcasten- skrattar högt för mig själv. Ni kompletterar varann bra, Niclas lite allvarlig sen kommer urspårningen. Lycka till m nya boendet. Kramar oliven;))

Nästa inlägg

Hafsten swecamp resort – RECENSION

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x