Blekfis VS playa del sol brun…..

Godmorgon puppor!

Sitter i husbilen och bloggar. Har just tagit reda på disken och sitter här och dricker upp mitt kaffe.

20140726-093951-34791074.jpg

Svärisarna har såna här termosmuggar i husbilen och har haft dom i evigheter så de är säkert inte den nyaste sorten, men…. Jag inser att jag måste införskaffa sån här mugg. Alltså, jag är en slowdrinker när det kommer till kaffe. Jag dricker kaffe väldigt sakta och de resulterar i iskallt kaffe jämt. Men varför har jag inte köpt en sån här? Var köper man en bra sån då undrar jag? Den får gärna vara snygg också. 😉 Tips emottages tacksamt!

20140726-094236-34956357.jpg

Glad att vi ska åka hem idag. Jag längtar efter alla där hemma… Min mellangris sms:ade här på morgonen och jag hade kunnat göra vad som helst för att krypa in i telefonen och ge honom en kram. Stora grisen sms:adr igår och berättade att han haft så sjukt kul i veckan. Jag vill hem och höra allt…. Åh saknar! ❤️

20140726-094944-35384332.jpg

Nu blev ljuset lite konstigt på bilden men såhär ser det ut ungefär. Tony är brun som efter en utlandssemester och jag som efter en kall vinter i Nikkaluokta. 😀

Åh jag har så mycket jag vill ta upp. Om folk…. Jag vill skriva av mig om folk. Men det får bli sen. Vi hörs snart igen! ❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
9 years ago

Jag köpte varsin termosmugg till mig och min karl på Ö&B, fanns i grönt, blått och rosa för kanske 39kr st.

Frida
Frida
9 years ago

Förstår att det ska bli skönt att komma hem. Så är det ju ofta, ”borta bra men hemma bäst”.
Du är så fin Nina! Jag har inte heller legat och pressat i solen, är gravid i v 32 och fyy så jobbig värmen är (men det säger jag inte högt haha), o sen vill jag inte dra på mig fläckar o liknande som är vanligt vid graviditet. Men äsch, jag drar på mig lite solpuder och ser glad ut ändå :):).
Stor kram till dig!

jenny
jenny
9 years ago

Lagerhaus, Åhléns, ica maxi…. för att nämna några ☺

Lena
Lena
9 years ago

Gekås i Ullared :)))
Skulle du inte dit Nina?!
Kram från Ljungby

niiinis
niiinis
Reply to  Lena
9 years ago

Nä, vi hoppade det. Värmen satte stopp! 🙁 Kram tillbaka!

Helena
Helena
9 years ago

Du verkar vara en sån otroligt härlig människa. Fin på både insidan och utsidan.

niiinis
niiinis
Reply to  Helena
9 years ago

Åh vad fint sagt. Tack! ❤️

Sara H
9 years ago

Åhlens har med fina mönster!

Åsa
Åsa
9 years ago

Nä du har en jättevacker ton tycker jag, vi som solar under parasoll kommer att åldras chickt 😀

Nästa sommar kör jag på hatt tror jag!

Catrin
Catrin
9 years ago

Tack för tipset om Mias sjöbod. Vi tog oss en tur dit idag och åt lunch. Så smarrigt! Jag var bara tvungen att visa henne ditt inlägg för henne. Ha en fortsatt skön semester och lycka till med renoveringen
Det kommer säkert bli jätte fint!
Kram Catrin

Nästa inlägg

Skål & dags att åka hemåt….

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x