Svetten utefter ryggen…..

Godmorgon!

Idag fick jag studsa upp ur sängen då jag kom på att vi ju skulle spela in podcast på morgonen. 07:15 kollade jag på klockan och skulle vara i podcast studion redan kl 8. Snabbt i med frulle, på med kläder och dra.

20140728-104733-38853604.jpg

20140728-104733-38853865.jpg

Allt gick bra och det blir nog återigen en underhållande blogg men också en hel del snack om reflektioner och vilka vägar det kan öppna för oss. Niclas reflektioner ser ut att ha försatt honom i ett hörn. 🙂 Vill du lyssna på vår podcast så går du bara in under fliken PODCAST på den här sidan.

Nu fortsätta här hemma. Det är tur att det inte är svettigt. Alls! Verkligen….. Svetten rinner utefter ryggen och BH:n känns som en fängelse runt bröstkorgen. MEN, jag ska inte klaga alls. Det ska jag inte. Fast. Jag vill! För nu börjar det bli jobbigt med denna värmen alltså…. Helst när man bor högst upp i ett hus och värmen stiger och takfönstren formligen vräker in solen. Men. Jag. Ska. Inte. Klaga. 😉

Ps: Såg att ni efterfrågade en recension på Daftö Camping. Den kommer under dagen.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cicci
Cicci
9 years ago

Längtar till att lyssna! Du har sån där röst jag vill ha, lite tjejig 🙂 Själv låter jag som en karl..huvudsaken man kan prata

niiinis
niiinis
Reply to  Cicci
9 years ago

Hahahaha! Söta du…. Du låter kanske mer sexig än jag, ja så tänker jag i alla fall. 🙂

Eva
Eva
9 years ago

Äntligen nån mer som e less på värmen – man man ska inte klaga juh!! Idag e dagen då jag verkligen ledsnade å då ska du veta att jag bor 10 min från havet o strand i Halland…..

Nina S
Nina S
9 years ago

Fint! Vart köper man detta? Skulle också behöva piffa upp köket lite .

Nästa inlägg

Katt-oro

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x