Daftö Camping Resort – Recension

Ja underbara Daftö!

Utan några som helst förväntningar så entrade vi campingen. Medsamma vi kom in i receptionen kände man att här är det proffsigt och en camping som satsar för fullt på sina gäster.

20140728-163443-59683985.jpg

Som sagt så kändes proffessionalismen ända ut i fingerspetsarna när vi klev in på Daftö camping. Det var airconditionkallt i den 33 gradiga värmen och vi blev bemötta av en söt proffsig tjej som snabbt förklarade allt som var av vilt att veta på campingen. Vi blev försedda med ljusblåa armband som gav oss access till allt.

20140728-163706-59826690.jpg

Den här lilla ljusblåa mojängen gav oss entré till Daftöland, spelhuset samt alla servicehus. Kändes lite VIP över bandet.

20140728-163959-59999721.jpg

Inte nog med att det fanns ett ”Daftöland” i anknytning till campingen som hade allt från Flume-ride till radiostyrda bilar, skattjakter och piratföreställningar.

20140728-164152-60112694.jpg

Det fanns också ett poolområde med två olika pooler, en för lite större människor och en som var byggd som ett piratland. Restaurang fanns i poolområdet samt en liten kiosk.

Så vad tyckte vi då?

Badstranden: Dom jag nämnde fanns det välbesökta poolområdet. Men det finns också 2 badstränder. Ett lite större och ett lite mindre. Poolområdet är sååå överlägset bra. Milo älskade stället!

20140728-164830-60510540.jpg
Poolen under en liten regnskur.

Campingplatser: Det finns stugor på platsen men eftersom vi hade husbil så intresserade vi oss givetvis bara för campingplatser. Något nytt för denna camping var att byggt lite extraschyssta påkostade husbilsplatser med en liten stenplätt för att ha sina utemöbler på. Fräscht och rent. Vi hade också allt i vår ”stolpe”. Vatten, el och avlopp.

För barn: Ojojoj! Ja här finns inte en chans att ha tråkigt för barn. Lekland, lekparker, spelhallar, poolområde, bad m.m. Det känns som detta är ett ”måste-besöka” ställe om man har barn.

Restaurang/Butik/Reception/Servicehus: Wow! Receptionen berättade jag ju om i inledningen. Hela känslan är proffsig och serviceminded. Servicehusen är de fräschaste jag sett. Det finns tom en sån stor diskmaskin (brukar finnas i restaurangkök) i servicehuset. Alla matlagningsmöjligheter också. Duschar och toaletter städas flera ggr per dag och det är ruskigt fräscht. Butiken är en riktigt butik. Alltså typ som ett litet ICA i nåt litet bostadsområde. Nästan allt finns…tom smågodis. 🙂 Restaurangen var till utseendet väldigt fin och stor. Dock så blev jag besviken på maten första gången jag beställde. Köttbullar (ynka 6 st) och 3 färskpotatisar med gräddsås och lingon i små svarta plastbyttor. Köttbullarna var inte hemmagjorda och smakade fan…. Rätten kostade ändå 109 kr vilket är hutlöst. Dagen efter beställde jag en barnpizza och den var jättegod istället så det verkar vara blandad kompott i alla fall.

Att göra: Först kan man ju göra allt det som står under ”för barn”. För vuxna finns det trubadur och showkvällar. Wellness finns också i form av bryggbad och bastu. Lyxigt är att man har tillgång till allt själv så man kan romantisera loss med sin partner. Dessutom ligger ju Daftö precis vid västkustens finaste platser så man kan åka och se sig om.

BETYG: Detta är en femstjärnig camping och det gör verkligen skäl för sitt betyg. Toppenbetyg på allt. Detta är den bästa camping vi besökt och hit kommer vi definitivt att återvända! Vi ger det 5 husbilar av 5 möjliga!

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tina
9 years ago

Så roligt att få läsa dina recensioner om campingarna. Daftö hade vi funderingar på oxå men i år vart det inte av då vi satsade på Halmstad och Eskilstuna i år. Men då vet jag att det är värt ett besök på denna camping iaf. Tusen tack för bra recensioner!

Fru P
9 years ago

LOVE YOUR nya blogg 🙂

Nästa inlägg

Morning Batman

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x