Målat och hyllor snickrade!

Men hej!

Alltså svimmar ni av i värmen eller? Det gör nästan vi. MAJJ gadd! (Intalar mig själv – jag får inte klaga jag får inte klaga jag får inte klaga). I höst och vinter kommer vi längta ihjäl oss efter den här värmen och inte förstå hur vi ens kunde gnälla…. Så är det ju!

20140729-152153-55313043.jpg

Nu var det tänkt att man skulle känna fyyy faaaan för kyla! Å det enda jag kan tänka är fy faaaan vad skönt och slänga sig i den där snödrivan spritt språngande naken. 😀

20140729-152329-55409499.jpg

20140729-152328-55408426.jpg

Nåväl, vi har inget annat val än att svettas vidare. Idag efter jobb och diverse hyllsnickerier kom jag hem och såg att Tony målat köket klart och påbörjat i vardagsrummet! I love it! ❤️ Wioooo, nu kan vi snart sätta upp alla hyllor och få upp alla grejer ordentligt där. Ett rum kanske snart kan vara helt klart, jag längtar!

20140729-152548-55548123.jpg

Här är mina hyllor jag snickrade ihop. Dom är behandlade med något som liknar en gråaktig lasyr typ. Jag börjar så och kollar om jag vill ha dom mörkare sen, drivvedsbets ska finnas i färgaffären. Kvistar dit o köper det om jag vill ha mörkare känsla.

Ja jäklar, det är inte mycket annat som kretsar i skallen just nu. Min kloka mamma sa i morse att jag skulle se till att göra något härligt varje dag så jag inte gick in i någon form av renoveringsvägg. Du förstår att jag kan inte göra sånt här i lugn ich ro, jag ska helat vara klar på 2 dagar annars får jag kli och spunk i hela kroppen. Jag vill få ordning och fint, annars är det jobbigt i mig. Så gissa om jag kör järnet för att bara bli klar liksom…. Finns ingen tid till avslappning osv. Men med tanke på att min kropp numera är redigt ivrig på att säga ifrån när det är lite mycket så måste jag väl kapitulera.

Apropå kropp! Idag tog jag ett stort beslut som har med min kropp att göra. Enligt gammal cliffhanger anda så ska jag berätta mer om det sen! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chocochock
9 years ago

Phu, jag smäller av i värmen.
Jag förstår inte hur ni orkar renovera.
Själv sitter jag bara i skuggan och sörplar isglass 🙂

Ulrica
Ulrica
9 years ago

Ja, visst är det vaaarmt… Smälter bort. Håller mig i skuggan. Visst är det härligt med sol och värme, men det blir skönt när det kommer att vara kring 20-25 grader, mer behagligt.

Lycka till med renoveringen! Kommer bli jättefint är jag övertygad om.

Måste bara skriva och säga att jag tycker att du har en mycket klok mamma som ger dig så fint råd – att göra något härligt varje dag. Det rådet vill JAG ta med mig in arbetsvardagen när hösten drar igång. Lyssna till henne 🙂

Ha det fint!

Victoria (matplatsen)
9 years ago

Så fin nya sidan är!!!! Och hemmet med. Stort grattis till båda! Kraaaaam

Nästa inlägg

Daftö Camping Resort – Recension

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x