Morrn!

Hallå och godmorgon!

Solen fortsätter att lysa och vi har 48 fönster öppna och ett par golvfläktar som står och blåser emot oss för att vi ska kunna sova. Milo har vaknat och drömt mardrömmar och skrikit rakt ut inatt så vid 2 blecket var vi som två zombiesar som försökte få honom att tystna och lugna sig. Men idag är det en ny härlig dag…. 🙂

20140730-072947-26987906.jpg

Vi ligger fortfarande i sängen men ska väl snart gå ner i röran och göra frukost till oss. Tony sover än och jag tänkte låta honom sova en stund. Sen väntar nämligen städ av det gamla huset, nycklarna överlämnas på Fredag. Trodde det skulle känna mycket jobbigare än vad det gör faktiskt….men det känns helt ok. Det känns som vi alla trivs fint här. Köket kommer bli så bra när jag blir klar där. Igår höll vi på därinne så vi höll på att bli gråhåriga båda två. ALLT gick emot oss verkligen. Har skrattat här på morgonen när jag läste Tonys inlägg om det.

20140730-073312-27192279.jpg

Just nu ligger den här på min mage och Milo så tätt intill mig som det går att ligga. Det där med space är en grej man får njuta av när tillfälle ges. Men så kort stund som det ändå är såhär i livet, well….jag försöker verkligen njuta av det istället.

Hepp, nu är det frukosttajm! Sen ska jag berätta en sak….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Målat och hyllor snickrade!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x