Fina Rita….

Fina Rita!

20140731-161741-58661838.jpg

Tack för den härliga musiken….

Tack för allt vackert kring din kista…

Tack för den härliga känslan jag fick i bröstet trots alla miljarder tårar som rann på mina kinder….

Tack för att jag fick lära känna dig och din livsvilja och kraft….

Tack för alla härliga stunder nere på Hamncafet….

Tack för de stunder vi pratat och du hjälpt mig njuta av livet, jag försöker verkligen…

Jag grät redan i blombutiken. Kändes som begravningen skulle bli överväldigande. Snabbt tog jag fasta på det Eva och mediumet Carola sa till mig. Du måste stänga av lite av allt du tar in. Jag gick hand i hand med Tony och blundade medan jag stängde mina chakran på väg till kyrkan. Direkt efteråt kände jag mig starkare och lugnare. Sorgen i kyrkan var bara min egen och inte allas energier som jag annars är bra på att ta in. Det var djup sorg blandat med ett lugn och en skön känsla i bröstet. Det går inte att ta på men frustration över att någon liten och tonårsbarn förlorar sin mamma, någon sin kvinna, någon sin syster och någon sin dotter är stor samtidigt som känslan i kyrkan var vacker och på något sätt fylld av liv. Det borde vara förbjudet att dö ifrån små barn. Det skulle vara inte gå att dö då….. Men på något sätt är jag säker på att hon har det bra nu.

Annars så får vi ju alla veta när vi själva dör, så är det. All kärlek till er. Jag och Tony ska ha lite barnvakt, sätta oss i en park, dela på en flaska vin och njuta av det här livet vi fått. Jag vet att Rita hade velat det….

Fina Rita! Hoppas du har det bra där du är nu. Vi kommer att ses igen…. ❤️❤️❤️

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika K
Annika K
9 years ago

Massor med kramar!
<3

Synnöve
Synnöve
9 years ago

Stor varm kram till er två, hoppas ni har en lugn o skön kväll. Det behövs efter en dag som ni haft idag. Vi vinkade till din fina svärmor och Milo på sin kickboard (eller vad det heter) tidigare ikväll när vi åkte ut till Christers bror och svägerska. Han är så fin eran Milo <3 när man ser honom på bilder så tycker jag att han är lik er båda 🙂 Lycka till i nya lägenheten nu. <3

Rebecca- piccole cose
9 years ago

Fina Nina! Ett stort lass med kramar ♥

Nästa inlägg

Nu berättar jag det där….

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x